- Adım
- Bülent
- Cihazım
- Mi6 6-64
- Konular
- 8
Teşekkürler yorumlarınız için. Mi6 var. 6 ayda filan rom yenilerim. Onun dışında pek takip etmem yenilikleri. Telefon, hala yeterli bence. Özellikleri olsun, donanımı olsun hala götürüyor. Çok sık telefon değiştirmem. Ortalama 3-4 senede değiştiririm telefon, tabi kalite artınca zaman da uzuyor. Kronik sorun olarak ahizede yer alan ikinci hoparlörün sesi kısıldı. Herkeste var sanırım bu sorun. Kulaklık filan kullanıyorum genelde. Dış ses ve konuşmalarda kısıldı biraz. Fakat zaten kulağa getirdiğimde sesi en alta alırım. Herkes sesi en çokta kullanıyor. İlk aldığımda azda kullanıyordum, şu an yükseltmek zorunda kaldığımdan aynı hesaba döndü. Bir de telefonun su sıçrama özelliği bozulmasın diye ellemiyorum. İyice kötüleşince kendim açıp değiştireceğim. Kimseye güvenmiyorum bu konuda, telefonculara filan güvenim az. Bir çok işlemi kendim yaparım eskiden beri.Ben global sürüm kullanırken de beta kullanıyordum, EU'ya geçince de beta yükledim. Yeniliklerle ilgileniyorsanız beta, yoksa kararlı sürümü indirin. Son sürümde gayet iyi. Gerçi şarj süresiyle ilgili sorunum var ama genelde herkes beğeniyor. Bu arada sizin telefon hangisiyse dikkat edin ona göre doğru rom'u indirin.
MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Mi band 4 bataryayı zorluyordu. 9.8.1 sürümde de batarya sorunu varsa, biraz kötü olabilir durum. Bir de modem ile alakalı yazanlar var. Çekim gücünde sorun yaşar mıyım? Vodafone hat kullanıyorum şu an.