Rom MIUI 10 EU Stable Rom / Beta Rom 9.8.29/9.9.3/9.9.6 Güncellemesi Ve Değişiklikler (Linkler Eklendi)

hardnrocker

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bülent
Cihazım
Mi6 6-64
Konular
8
Ben global sürüm kullanırken de beta kullanıyordum, EU'ya geçince de beta yükledim. Yeniliklerle ilgileniyorsanız beta, yoksa kararlı sürümü indirin. Son sürümde gayet iyi. Gerçi şarj süresiyle ilgili sorunum var ama genelde herkes beğeniyor. Bu arada sizin telefon hangisiyse dikkat edin ona göre doğru rom'u indirin.

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkürler yorumlarınız için. Mi6 var. 6 ayda filan rom yenilerim. Onun dışında pek takip etmem yenilikleri. Telefon, hala yeterli bence. Özellikleri olsun, donanımı olsun hala götürüyor. Çok sık telefon değiştirmem. Ortalama 3-4 senede değiştiririm telefon, tabi kalite artınca zaman da uzuyor. Kronik sorun olarak ahizede yer alan ikinci hoparlörün sesi kısıldı. Herkeste var sanırım bu sorun. Kulaklık filan kullanıyorum genelde. Dış ses ve konuşmalarda kısıldı biraz. Fakat zaten kulağa getirdiğimde sesi en alta alırım. Herkes sesi en çokta kullanıyor. İlk aldığımda azda kullanıyordum, şu an yükseltmek zorunda kaldığımdan aynı hesaba döndü. Bir de telefonun su sıçrama özelliği bozulmasın diye ellemiyorum. İyice kötüleşince kendim açıp değiştireceğim. Kimseye güvenmiyorum bu konuda, telefonculara filan güvenim az. Bir çok işlemi kendim yaparım eskiden beri.

Mi band 4 bataryayı zorluyordu. 9.8.1 sürümde de batarya sorunu varsa, biraz kötü olabilir durum. Bir de modem ile alakalı yazanlar var. Çekim gücünde sorun yaşar mıyım? Vodafone hat kullanıyorum şu an.

MetinS

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Metin
Cihazım
Mi 8 64Gb Siyah
Konular
8
Teşekkürler yorumlarınız için. Mi6 var. 6 ayda filan rom yenilerim. Onun dışında pek takip etmem yenilikleri. Telefon, hala yeterli bence. Özellikleri olsun, donanımı olsun hala götürüyor. Çok sık telefon değiştirmem. Ortalama 3-4 senede değiştiririm telefon, tabi kalite artınca zaman da uzuyor. Kronik sorun olarak ahizede yer alan ikinci hoparlörün sesi kısıldı. Herkeste var sanırım bu sorun. Kulaklık filan kullanıyorum genelde. Dış ses ve konuşmalarda kısıldı biraz. Fakat zaten kulağa getirdiğimde sesi en alta alırım. Herkes sesi en çokta kullanıyor. İlk aldığımda azda kullanıyordum, şu an yükseltmek zorunda kaldığımdan aynı hesaba döndü. Bir de telefonun su sıçrama özelliği bozulmasın diye ellemiyorum. İyice kötüleşince kendim açıp değiştireceğim. Kimseye güvenmiyorum bu konuda, telefonculara filan güvenim az. Bir çok işlemi kendim yaparım eskiden beri.

Mi band 4 bataryayı zorluyordu. 9.8.1 sürümde de batarya sorunu varsa, biraz kötü olabilir durum. Bir de modem ile alakalı yazanlar var. Çekim gücünde sorun yaşar mıyım? Vodafone hat kullanıyorum şu an.
Bence, eu stabil sürüm yükleyin derim. Mi 6 Eu Stabil linki

Blackelectro

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yavuz Orhan
Cihazım
Xiami mi9t pro
Meslek
Bilgisayar Bileşen
Konular
6
Bir tane bildirim varsa orada duruyor ama birden fazla olunca orada .. şeklinde görünüyor. Bu konuda ben Xiaomi den umudu kestim. Notchtest isminde bir uygulama var onu kullanıyorum ve çok memnunum. Gerçi bende Mi8 var sizde hangi model var ona göre ayrı bir ayar var mıdır bilmiyorum.

Bu uygulamanın link ini verebilir misiniz? Daha önce kullananlar, arka planda sürekli çalıştığı için telefon uyku moduna girmiyor deniliyordu öyle bir sorun mevcut mu? Eğer öyle ise Şarj a baya bir etkisi oluyordur haliyle?

Kdiraydn

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Kadir
Cihazım
Mi Mix 3
Konular
0
Bence, eu stabil sürüm yükleyin derim. Mi 6 Eu Stabil linki

Merhaba. Mix3 için sizce en uygun rom hangisi

MetinS

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Metin
Cihazım
Mi 8 64Gb Siyah
Konular
8
Bu uygulamanın link ini verebilir misiniz? Daha önce kullananlar, arka planda sürekli çalıştığı için telefon uyku moduna girmiyor deniliyordu öyle bir sorun mevcut mu? Eğer öyle ise Şarj a baya bir etkisi oluyordur haliyle?
Üstat Google play da mevcut oradan indirebilirsiniz. İlk çıktığında arada bir güncelleme de öyle bir sorun çıktı sonra hemen düzelttiler. Ben çok uzun süredir kullanıyorum ve çok memnunum. Şarj üzerindeki etkisi çok düşük.

hakanarslan30

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
hakan
Cihazım
mi 8
Konular
17
Arkadaşlar mi 8 için indirdiğimiz eu romu cep telefonu hafızasına kopyalin denildi SD kart şart mi

Üst Alt