Rom MIUI 10 EU Stable Rom / Beta Rom 9.8.29/9.9.3/9.9.6 Güncellemesi Ve Değişiklikler (Linkler Eklendi)

regent

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ersin
Cihazım
xiaomi
Konular
1
Arkadaşlar temiz kurulum yapıp miui10eu beta sürümünü yükledim uzun zamandır da her güncellemede yeni versiyonu yüklüyorum ama çoğunlukla yüklemeden sonra veya telefonu yeniden baslattigimda güvenlik desenini geçtikten sonra android başlatılıyor yazıp Mİ ekranında kalıyor.telefon açılmıyor bir kaç kere bu şekilde yeniden başlatınca sistem açılıyor. Bu sorunu çözemiyorum yeniden temiz kurulum yapmak çözüm olur mu yada böyle bir sorunla karşılaşan var mı ? teşekkürler.

hardnrocker

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bülent
Cihazım
Mi6 6-64
Konular
8
Ekteki linkteki beta sürüme ait

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam genelde temiz kurulum yapıyorum. Her şeyi en baştan kurarım. Sizce hangi sürümü indireyim, güncel stable?

Destiny97

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Öğrenci
Konular
36
Hocam genelde temiz kurulum yapıyorum. Her şeyi en baştan kurarım. Sizce hangi sürümü indireyim, güncel stable?

Hangisi sizin telefonsa indirip bunu kurun.

MetinS

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Metin
Cihazım
Mi 8 64Gb Siyah
Konular
8
Ben global sürüm kullanırken de beta kullanıyordum, EU'ya geçince de beta yükledim. Yeniliklerle ilgileniyorsanız beta, yoksa kararlı sürümü indirin. Son sürümde gayet iyi. Gerçi şarj süresiyle ilgili sorunum var ama genelde herkes beğeniyor. Bu arada sizin telefon hangisiyse dikkat edin ona göre doğru rom'u indirin.

alacity

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ozan
Cihazım
xiaomi redmi7
Meslek
Kaptan
Konular
18
eu rom kurdum herhangi bir bildirim ayarı yapmama gerek var mı? mesela saatin orada simgeler kalsın istiyorum bunu yapabilir miyim?

MetinS

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Metin
Cihazım
Mi 8 64Gb Siyah
Konular
8
eu rom kurdum herhangi bir bildirim ayarı yapmama gerek var mı? mesela saatin orada simgeler kalsın istiyorum bunu yapabilir miyim?
Bir tane bildirim varsa orada duruyor ama birden fazla olunca orada .. şeklinde görünüyor. Bu konuda ben Xiaomi den umudu kestim. Notchtest isminde bir uygulama var onu kullanıyorum ve çok memnunum. Gerçi bende Mi8 var sizde hangi model var ona göre ayrı bir ayar var mıdır bilmiyorum.

Veyis

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veyis
Cihazım
Mi 8 SE
Meslek
CNC Makine
Konular
28
Çünkü bir sürü ülkeden insanlar bunu kullanıyor. Şöyle anlatayım sırf sizin için bunu düzenlenmiş bir şekilde verirse 1 ülke için 15 ülkenin hattı çekmeyecek. Böyle düşünmek yerine bence size özel modem dosyası çıkardıkları için memnun olmalısınız. Çıkarmaya da bilirlerdi.

Teşekkür ederim hocam doğru bizden başka ülkelerde kullanıyor. Peki bizim ülke de neden modem sorunu var ki neyse çok iyi anladım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar son sürüm beta dayım kilitli ekran da ki saat 2 parça bunu tek yapmak istiyorum bulamadım. Çözümü neresinde ?
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

MetinS

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Metin
Cihazım
Mi 8 64Gb Siyah
Konular
8
Teşekkür ederim hocam doğru bizden başka ülkelerde kullanıyor. Peki bizim ülke de neden modem sorunu var ki neyse çok iyi anladım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar son sürüm beta dayım kilitli ekran da ki saat 2 parça bunu tek yapmak istiyorum bulamadım. Çözümü neresinde ?
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Ayarlar / Ek ayarlar / Tarih&Saat / bölümünde altta çift saat aktiftir pasif yapın düzelir.

Veyis

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veyis
Cihazım
Mi 8 SE
Meslek
CNC Makine
Konular
28
Ayarlar / Ek ayarlar / Tarih&Saat / bölümünde altta çift saat aktiftir pasif yapın düzelir.

Teşekkür ederim hocam düzelttim sağolun.

Üst Alt