Rom MIUI 10 EU Stable Rom / Beta Rom 9.8.29/9.9.3/9.9.6 Güncellemesi Ve Değişiklikler (Linkler Eklendi)

mefistotr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hzr
Cihazım
Mi Pro-Mi 5S
Konular
7
Eski 3-4 sürüme kadar gittim yok aynı yerde takılıyor kalıyor. Syberia rom attım yüklendi sorunsuz fakat telefon açılmadı bu sefer. Masik rom atıyorum şimdi kuruluyor gösteriyor bakalım, yine olmazsa yatarım artık yarın iş var. :D

efekenan

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
efe
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
1

mefistotr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hzr
Cihazım
Mi Pro-Mi 5S
Konular
7
Sıkıntılı hocam demek ki ,ama eskilerde neden sorun oldu o tuhaf
Neyse ya masik de iyidir :) geçmiş olsun hocam
Selametle

Masik romda olmadı yani kuruldu fakat açılmıyor cihaz mi logosunda bekliyor. Syberia rom kurdum oda kuruldu gösterdi restart attım ama oda mi logosunda bekliyor. Çözemedim gitti, cihaz fastboot twrp falan giriyor yani komutlar vs işliyor ama biyerde bi sorun var, son denemedim pixel rom kaldı onu atacam tekrar full wipe atıp

taha.blt

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
36
Masik romda olmadı yani kuruldu fakat açılmıyor cihaz mi logosunda bekliyor. Syberia rom kurdum oda kuruldu gösterdi restart attım ama oda mi logosunda bekliyor. Çözemedim gitti, cihaz fastboot twrp falan giriyor yani komutlar vs işliyor ama biyerde bi sorun var, son denemedim pixel rom kaldı onu atacam tekrar full wipe atıp

Aosb romdan Miui a geçerken bende bir kaç kere bootlop sorunu yaşamıştım. Miflash ile temiz kurulum yaparak aştım sorunu.
İsterseniz Mi flash ile temiz kurulum yapın. Sonra twrp kurup istediğiniz custom Miui romu kurun.

hakanarslan30

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
hakan
Cihazım
mi 8
Konular
17
Eu roma yeni geçtim neden bütün mesajlar engelli oluyor hiç birini engellemedim.nasil düzeltebilirim

mefistotr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hzr
Cihazım
Mi Pro-Mi 5S
Konular
7
Aosb romdan Miui a geçerken bende bir kaç kere bootlop sorunu yaşamıştım. Miflash ile temiz kurulum yaparak aştım sorunu.
İsterseniz Mi flash ile temiz kurulum yapın. Sonra twrp kurup istediğiniz custom Miui romu kurun.

Bootlop kalmıyor hocam direk logo kalıyor, şimdi pixel experince rom kurdum açtı cihaz. :) Yani logo geçti google ekranı geldi açılır heralde buradan sonra. :D

bakivrd44

Offline bir Xiaomici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
Mi 6
Meslek
Öğrenci
Konular
32
Peki üstadım güncelleme yapmak istediğimizde nasıl bir yol izleyeceğiz.
Rom dosyasını indirip twrp install bölümünden flashlayıp ardından wipe kısmından 2 wipe (dalvik cache,cache) yapıp telefonu başlatın. Android ve miui güncellemelerinde temiz kurulum tavsiye edilir.

hakanarslan30

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
hakan
Cihazım
mi 8
Konular
17
Rom dosyasını indirip twrp install bölümünden flashlayıp ardından wipe kısmından 2 wipe (dalvik cache,cache) yapıp telefonu başlatın. Android ve miui güncellemelerinde temiz kurulum tavsiye edilir.
Resimler diğer uygulamalar gidecek mi ?

Üst Alt