Rom MIUI 10 EU Stable Rom / Beta Rom 9.8.29/9.9.3/9.9.6 Güncellemesi Ve Değişiklikler (Linkler Eklendi)

ibrahimsa94

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ibrahim
Cihazım
xiaomi
Konular
69
Son sürüm de uygulamalara basılı tutunca özellikler açılıyor. Whatsap güzel olmuş

bakivrd44

Offline bir Xiaomici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
Mi 6
Meslek
Öğrenci
Konular
32
bildiğiniz tamirci varmı istanbul da
Yarın forum buluşması olacak. Bu konularda uzman üstatlar katılacak bu forumdan yanınızda dizüstü bilgisayarla gelirseniz yardımcı olacaklarını düşünüyorum. Şu an kontenjan doldu ama son gün gelmeyenler olacaktır. Buluşma konusunu takip edin.

selcuktunc55

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
selçuk
Cihazım
iphone 6s pl
Konular
56
Son sürüm de uygulamalara basılı tutunca özellikler açılıyor. Whatsap güzel olmuş
Bende mi 5s plus var ama sadece belirli uygulamalarda baskılı tutunca menü açıyor mesela kamera da arama SMS WhatsApp bunlarda işe yaramıyor.

MI 5s Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

efkavasi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
engin
Cihazım
mi6 128/6GB
Konular
8
Ya böyle değişik özellikler gelince insan yüklememek için kendini zor tutuyor ama bu seferde batarya sorunu çıkabilir diye vazgeçiyorum. Batarya performansı hakkında bilgi verirsen bende yükleyeyim.

myigitoguz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet Oğuz
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
30
Hocalarım merhaba,

Sizlere birkaç birşey danışmak istiyorum. 1 aya yakındır eu stabil kullanıyorum. Fakat daha önceden temalarda yedek alamadığımız yani temayı yedekler yaptığımda tekrar uyguladığımda sadece kilit ekranı kısmını uyguladığını yazdığım bir konu açmıştım ayrıca bugün farkettim bir numarayı engellediğimde numara arayınca engelliler listesinde çıkıyor ama aynı zamanda durduruldu diye hata vermektedir. Birkaç kezde ilk kurduğum zamanlarda sistem durduruldu gibi birkaç tane hata vermişti. Ama uzun süredir karşılaşmadım. Şimdi demek istediğim format atsam düzelir mi bu hatalar? Yada yeni sürüm yeni yakın gelebilme ihtimali varsa beklesem mi? Son olarakta ayarlardan fabrika ayarlarına geri dönüş olarak mı yoksa twrp den mi format atmalıyım? Twrp den format atmak için adım adım anlatırsanız sevinirim.

dj_yuxexes

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
Mi 5s Plus
Meslek
Polis Memuru
Konular
2
Hocalarım merhaba,

Sizlere birkaç birşey danışmak istiyorum. 1 aya yakındır eu stabil kullanıyorum. Fakat daha önceden temalarda yedek alamadığımız yani temayı yedekler yaptığımda tekrar uyguladığımda sadece kilit ekranı kısmını uyguladığını yazdığım bir konu açmıştım ayrıca bugün farkettim bir numarayı engellediğimde numara arayınca engelliler listesinde çıkıyor ama aynı zamanda durduruldu diye hata vermektedir. Birkaç kezde ilk kurduğum zamanlarda sistem durduruldu gibi birkaç tane hata vermişti. Ama uzun süredir karşılaşmadım. Şimdi demek istediğim format atsam düzelir mi bu hatalar? Yada yeni sürüm yeni yakın gelebilme ihtimali varsa beklesem mi? Son olarakta ayarlardan fabrika ayarlarına geri dönüş olarak mı yoksa twrp den mi format atmalıyım? Twrp den format atmak için adım adım anlatırsanız sevinirim.
Cihaz mi8se ise twrp den wipe/format data/yes yazıp sürgüyü çek yeniden başlat herşey sıfırlanır.

MI 8 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

myigitoguz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet Oğuz
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
30
Cihaz mi8se ise twrp den wipe/format data/yes yazıp sürgüyü çek yeniden başlat herşey sıfırlanır.

MI 8 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Mi 6 kullanıyorum hocam. İlk romu yüklediğimde de ekran mi logo da kalmıştı, buradan gene bir üstat dediğinizi yaptırdı ve sorunsuz açılmıştı. Onun haricinde bu yazdığım sorunlar için formata gerek var mı acaba? Birde dalvik, system gibi yerleri işaretleyip silin deniyor. O ne oluyor hiç bir fikrim yok.

ibrahimsa94

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ibrahim
Cihazım
xiaomi
Konular
69
Ya böyle değişik özellikler gelince insan yüklememek için kendini zor tutuyor ama bu seferde batarya sorunu çıkabilir diye vazgeçiyorum. Batarya performansı hakkında bilgi verirsen bende yükleyeyim.
Buguun yükledim. Yazarım durumu unutmazsam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende mi 5s plus var ama sadece belirli uygulamalarda baskılı tutunca menü açıyor mesela kamera da arama SMS WhatsApp bunlarda işe yaramıyor.

MI 5s Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aynen bazılarında sadece uygulama bilgisi çıkıyor ama whatsap var bende. Sürükle alakalıdır

efkavasi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
engin
Cihazım
mi6 128/6GB
Konular
8
Telefon bugün sapıtmaya başladı. Önce telefonumu bul uygulaması beklenmedik şekilde sonlandırıldı dedi şimdide telefon çalmasına rağmen arayan gözükmüyor.

Üst Alt