- Adım
- ibrahim
- Cihazım
- xiaomi
- Konular
- 69
Son sürüm de uygulamalara basılı tutunca özellikler açılıyor. Whatsap güzel olmuş
bildiğiniz tamirci varmı istanbul daDeneyin hocam
Yarın forum buluşması olacak. Bu konularda uzman üstatlar katılacak bu forumdan yanınızda dizüstü bilgisayarla gelirseniz yardımcı olacaklarını düşünüyorum. Şu an kontenjan doldu ama son gün gelmeyenler olacaktır. Buluşma konusunu takip edin.bildiğiniz tamirci varmı istanbul da
Bende mi 5s plus var ama sadece belirli uygulamalarda baskılı tutunca menü açıyor mesela kamera da arama SMS WhatsApp bunlarda işe yaramıyor.Son sürüm de uygulamalara basılı tutunca özellikler açılıyor. Whatsap güzel olmuş
Ya böyle değişik özellikler gelince insan yüklememek için kendini zor tutuyor ama bu seferde batarya sorunu çıkabilir diye vazgeçiyorum. Batarya performansı hakkında bilgi verirsen bende yükleyeyim.Son sürüm de uygulamalara basılı tutunca özellikler açılıyor. Whatsap güzel olmuş
Cihaz mi8se ise twrp den wipe/format data/yes yazıp sürgüyü çek yeniden başlat herşey sıfırlanır.Hocalarım merhaba,
Sizlere birkaç birşey danışmak istiyorum. 1 aya yakındır eu stabil kullanıyorum. Fakat daha önceden temalarda yedek alamadığımız yani temayı yedekler yaptığımda tekrar uyguladığımda sadece kilit ekranı kısmını uyguladığını yazdığım bir konu açmıştım ayrıca bugün farkettim bir numarayı engellediğimde numara arayınca engelliler listesinde çıkıyor ama aynı zamanda durduruldu diye hata vermektedir. Birkaç kezde ilk kurduğum zamanlarda sistem durduruldu gibi birkaç tane hata vermişti. Ama uzun süredir karşılaşmadım. Şimdi demek istediğim format atsam düzelir mi bu hatalar? Yada yeni sürüm yeni yakın gelebilme ihtimali varsa beklesem mi? Son olarakta ayarlardan fabrika ayarlarına geri dönüş olarak mı yoksa twrp den mi format atmalıyım? Twrp den format atmak için adım adım anlatırsanız sevinirim.
Mi 6 kullanıyorum hocam. İlk romu yüklediğimde de ekran mi logo da kalmıştı, buradan gene bir üstat dediğinizi yaptırdı ve sorunsuz açılmıştı. Onun haricinde bu yazdığım sorunlar için formata gerek var mı acaba? Birde dalvik, system gibi yerleri işaretleyip silin deniyor. O ne oluyor hiç bir fikrim yok.Cihaz mi8se ise twrp den wipe/format data/yes yazıp sürgüyü çek yeniden başlat herşey sıfırlanır.
MI 8 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Buguun yükledim. Yazarım durumu unutmazsamYa böyle değişik özellikler gelince insan yüklememek için kendini zor tutuyor ama bu seferde batarya sorunu çıkabilir diye vazgeçiyorum. Batarya performansı hakkında bilgi verirsen bende yükleyeyim.
Aynen bazılarında sadece uygulama bilgisi çıkıyor ama whatsap var bende. Sürükle alakalıdırBende mi 5s plus var ama sadece belirli uygulamalarda baskılı tutunca menü açıyor mesela kamera da arama SMS WhatsApp bunlarda işe yaramıyor.
MI 5s Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi