- Adım
- Mi 6
- Cihazım
- Xiaomi
- Konular
- 5
hocam twrp dondu açılmıyor lütfen yardımtelefonunuz mi6 mı
hocam twrp dondu açılmıyor lütfen yardımtelefonunuz mi6 mı
Aldığınız yedek cihazın yerel hafızasında kalıyor. 4 wipe yaptığınızda hafızayı silmiyorsunuz zatenBişi daha bu yedeği hangi klasöre alıyor
MI 5s Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Nasıl yani twrp ekranındamı dondu? Öyleyse güç tuşuna 10 saniye basılı tutup denermisiniz?hocam twrp dondu açılmıyor lütfen yardım
hocam rom yüklüyordum flaşladım romu başlattım açılır gibi mi yazısı çıkıyor ya açılıyo kapanıyor durmadan bende tekrar twrp moduna aldım fakat twrp modunda dokunmatik çalışmadı ekran kaydırma kilidini açamadım kaldı öyleNasıl yani twrp ekranındamı dondu? Öyleyse güç tuşuna 10 saniye basılı tutup denermisiniz?
Güç tuşuna 10 saniye basılı tutun twrp den çıktıktan sonra ses açma ve güç tuşuna basılı tutarak tekrar twrp ye girin.hocam rom yüklüyordum flaşladım romu başlattım açılır gibi mi yazısı çıkıyor ya açılıyo kapanıyor durmadan bende tekrar twrp moduna aldım fakat twrp modunda dokunmatik çalışmadı ekran kaydırma kilidini açamadım kaldı öyle
Güç tuşuna 10 saniye basılı tutun twrp den çıktıktan sonra ses açma ve güç tuşuna basılı tutarak tekrar twrp ye girin.
hocam aynı açılıp kapanıyor komle silemezmiyim telefonuGüç tuşuna 10 saniye basılı tutun twrp den çıktıktan sonra ses açma ve güç tuşuna basılı tutarak tekrar twrp ye girin.
Mi flash tool ile fastboot rom yüklerseniz telefon silinir fakat ben rom işlerini twrp ile yaptığım için mi flash nasıl kullanılır bilmiyorum forumda araştırarak bulursunuzhocam aynı açılıp kapanıyor komle silemezmiyim telefonu
yeni twrp yüklesem olurmu pekiMi flash tool ile fastboot rom yüklerseniz telefon silinir fakat ben rom işlerini twrp ile yaptığım için mi flash nasıl kullanılır bilmiyorum forumda araştırarak bulursunuz
Deneyin hocamyeni twrp yüklesem olurmu peki