Haklı olabilirsiniz ben bilgi olsun diye paylaştım söylediğiniz detaya dikkat etmedim
İkisi farklı rom. İki wipe yaparak yükleme yaparsanız hata alabilirsiniz. En sağlıklısı yedeğinizi alıp 4 wipe yaparak eu roma geçmenizdir.Mi Globe kurmuştum bir yerde denk geldim güncellendiğinde eu Roma dönüyormuş ben son sürüm eu indirip veri kaybı yaşamadan direk üstüne kurup wipe dalvink yapsam sıkıntı yaşarmıyım
MI 5s Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Özelden bişi yazdım hocam sağolun.İkisi farklı rom. İki wipe yaparak yükleme yaparsanız hata alabilirsiniz. En sağlıklısı yedeğinizi alıp 4 wipe yaparak eu roma geçmenizdir.
Bilgi umuma açık olmalıdır hocam. Bu yüzden ihtiyaç duyabilecek herkesin faydalanabilmesi için özelden cevap vermemeyi tercih ediyorum.Özelden bişi yazdım hocam sağolun.
Özelden sorulan suallere cevap vermemek forum genel kuralıdır. Maksat aynı yönde sıkıntı ve problem yaşayan diğer forum üyelerinin çözüm odaklı cevap içeriklerinden faydalanmasıdır.Özelden yazma nedenim insanları rahatsız etmemek yoksa benim için no problem sağolasın.
Bişi daha bu yedeği hangi klasöre alıyorÖzelden sorulan suallere cevap vermemek forum genel kuralıdır. Maksat aynı yönde sıkıntı ve problem yaşayan diğer forum üyelerinin çözüm odaklı cevap içeriklerinden faydalanmasıdır.
Yoksa ne sizin sorduğunuz sorunun ne de benim vereceğim cevabın umuma açık olması kimseyi rahatsız etmez.
Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana ...