Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
RomMIUI 10 EU Stable Rom / Beta Rom 9.8.29/9.9.3/9.9.6 Güncellemesi Ve Değişiklikler (Linkler Eklendi)
Merhaba iyi forumlar,cihazım mi8 EE müsaadenizle bir kaç sorum olacak,
1-Çin romu oldukça iyi bir rom acaba TWRP ve root desteğiyle kullanmadığım çin yazılımlarını kaldırabilir miyim?
2-Bu model için çin romu haricinde en iyi kamera performansı olan global rom mu yoksa eu rom mudur?
3-Bu model için global rom çıkmasını beklemeli miyim?
teşekkürler.
Stable romu yükledim ama açılış ekranında kalıyor, wipe seçeneğinden dalvik, cache,system ve data seçmeme rağmen açılmıyor. Ayrıca açılışta unlocked olduğuna dair bir uyarı geliyor eskiden gelmiyordu, boot'u pause etmek için power tuşuna bas filan diyor. 20 dakika filan beklememe rağmen açılmadı. Ne gibi bir sorun ile karşılaşmış olabilirim ?
Ayrıca fastboot moduna da giremiyorum, ses kısma+power tuşuna bastığımda yine unlocked olduğuna dair uyarı ekranı ve boot'u pause etmek için power tuşuna bas yazısı çıkıyor. Fastboot ekranına giremiyorum yani.
1-Çin romu oldukça iyi bir rom acaba TWRP ve root desteğiyle kullanmadığım çin yazılımlarını kaldırabilir miyim?
2-Bu model için çin romu haricinde en iyi kamera performansı olan global rom mu yoksa eu rom mudur?
teşekkürler.
Root yetkisini alarak uygulamaları kaldırabilirsiniz ancak sadece bunun için root yetkisi almak yerine Uygulama - MIUI Gizli Ayarlar v1.3 uygulaması ile uygulamaları dondurabilirsiniz de... Eğer romdan memnunsanız ve bir eksiklik hissetmiyorsanız rom değiştirmenize de gerek yok diye düşünüyorum
teşekkürler.
bu rom u kullanıyorum. Bildirim ekranı ile ilgili sorunları aşamadım. Örneğin, bir bildirim geldiğinde kilit ekranın durum çubuğunda gelen bildirim uygulamasının simgesi görünmüyor. Yeni sürümünüde yükledim ama gene olmadı (cihazım mi note3)
peki üstadım bootloader açık değil fark eder mi? romu beğeniyorum ama tek eksiğim google intstaller %75 de takılıyor galiba benim cihaza uygun değil ben ilk defa xiaomi bir telefon aldım ve işletim sistemi çok güzel
Stable romu yükledim ama açılış ekranında kalıyor, wipe seçeneğinden dalvik, cache,system ve data seçmeme rağmen açılmıyor. Ayrıca açılışta unlocked olduğuna dair bir uyarı geliyor eskiden gelmiyordu, boot'u pause etmek için power tuşuna bas filan diyor. 20 dakika filan beklememe rağmen açılmadı. Ne gibi bir sorun ile karşılaşmış olabilirim ?
Ayrıca fastboot moduna da giremiyorum, ses kısma+power tuşuna bastığımda yine unlocked olduğuna dair uyarı ekranı ve boot'u pause etmek için power tuşuna bas yazısı çıkıyor. Fastboot ekranına giremiyorum yani.
Yeni versiyon yayınlandığı zaman bilgi akışında kullanan arkadaşlar elbet geri bildirimde bulunurlar bu konuda var olup olmadığını ama Değişiklikler üzerinde olduğuna dair bir bilgi yok. Ama önce ki yayınlanan versiyon 8.7.12 v2 değişikliklerinde mevcut görünüyor tabi kullanan arkadaşlarımızın bilgisine danışmak lazım . Cihazım Mi5 olduğu için bilemiyorum.
Xiaomi Eu Rom 8.7.12 V2 değişikliklerinden alıntı.
New - AI Portrait mode for single camera devices [Android 8.x] (07-06)
New - AI Portrait mode for the front camera [Android 8.x] (07-06)
(Türkçe Çeviri)
Yeni - Tek kameralı cihazlar için AI Portre modu [Android 8.x] (07-06)
Yeni - Ön kamera için AI Portre modu [Android 8.x] (07-06)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Resmi açıklamaya göre:
MIUI 8.8.2 will be released next day morning GMT after China ROMs release...
Released for MI8EE, HMNote3SE, MI5, MI6..
(Türkçe Çeviri)
MIUI 8.8.2 Çin ROM'larının piyasaya sürülmesinden sonra GMT ertesi gün sabah GMT yayınlanacak ...
MI8EE, HMNote3SE, MI5, MI6 için yayımlandı.
Kodlama ve sürüm değişikliklerinin yapıldığı site üzerinden takip ediyorum yayınlanıcak mı diye ama gecikme var şu an sanırım Rom'ların altyapısı ile alakalı.
Beklemedeyiz diğer cihazlar için şu an.
Konu Güncellendi .
Mi Max Pro / Mi Max / Mi Note 3 / Note 3 Pro cihazları eklendi konuya.
Mi 8 İçin henüz bir güncelleme paylaşımı yok.
Paylaşım olursa konuya eklenecektir.