Rom MIUI 10 EU Stable Rom / Beta Rom 9.8.29/9.9.3/9.9.6 Güncellemesi Ve Değişiklikler (Linkler Eklendi)

eneskaya060

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Eneskaya
Cihazım
Xiaomi mi6
Konular
0
Mi6 eu betaya geçtim. Ram kullanımı %50 den aşağı düşmüyor. Bir sorun mu var ki. Böyle olması şarjı etkilermi?

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

fox5578

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
17
Arkadaşlar bu romu mi 8 e hem twrp hemde mitool ile denedim. Her şekilde bootlop oluyor. Rom çalışmıyor. Acaba beta mı böyle stabil yüklesem açılır mı ya da bilmediğim bir şey mi var?

eneskaya060

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Eneskaya
Cihazım
Xiaomi mi6
Konular
0
Arkadaşlar bu romu mi 8 e hem twrp hemde mitool ile denedim. Her şekilde bootlop oluyor. Rom çalışmıyor. Acaba beta mı böyle stabil yüklesem açılır mı ya da bilmediğim bir şey mi var?
Twrpden wipeye gelip advanced sec (data-system-cache-dalvik) işaretle. Hicbisey yapmadan geri gel. Romu yükle daha sonra geri gelip tekrar wipe ye bas format dataya basip yes yazip isaretle sonra yeniden baslat

fox5578

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
17
Twrpden wipeye gelip advanced sec (data-system-cache-dalvik) işaretle. Hicbisey yapmadan geri gel. Romu yükle daha sonra geri gelip tekrar wipe ye bas format dataya basip yes yazip isaretle sonra yeniden baslat

Ondan mı olmuyor acaba? Bootlop oluyor hep.

ibrahimsa94

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ibrahim
Cihazım
xiaomi
Konular
69
Siz twrp den nasıl bı kurulum yapiyosunuz hocam. Ben anlattığım şekilde yapıyorum

4 wipe yapıp kuruyorum genelde ben format data pek atmıyorum. Stabilden betaya geçerken format ata atılabilir ama

eneskaya060

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Eneskaya
Cihazım
Xiaomi mi6
Konular
0
4 wipe yapıp kuruyorum genelde ben format data pek atmıyorum. Stabilden betaya geçerken format ata atılabilir ama
4 wipeyi seçtim bugün kilidi sağa çektim sonrasinda romu yukledim. Sen bu aşamadan sonra nasil yapıyorsun hocam. Normal wipeyle fortmat datanin farki ne?

fox5578

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
17

Hay Allah razı olsun az önce denedim açıldı telefon. Çok teşekkür ederim.

Üst Alt