- Adım
- ibrahim
- Cihazım
- xiaomi
- Konular
- 69
9.5.16Beta nin hangi sürümü kurulu şuan sizde hocam
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
9.5.16Beta nin hangi sürümü kurulu şuan sizde hocam
Gcam kurabildiniz mi. Kurduysaniz herhangi bir sorun varmi9.5.16
Kurdum ama beğenmedim kendi kamerası daha iyi geldi test falan yaptım baya. Anlamadım bendeGcam kurabildiniz mi. Kurduysaniz herhangi bir sorun varmi
Çentik olmayan cihazlarda isterseniz bu şekilde olur9.5.16 eu pil yüzdesi sizdede böyle mi görünüyor ?
cihaz redmi note 7 9.4.25 sürümüzde böyle bir sorun yoktu otomotik parlaklıkta stabil çalışmıyor olur olmaz yerde kendiliğinden kapanıp açılıyorÇentik olmayan cihazlarda isterseniz bu şekilde olur
Pil göstergesi içincihaz redmi note 7 9.4.25 sürümüzde böyle bir sorun yoktu otomotik parlaklıkta stabil çalışmıyor olur olmaz yerde kendiliğinden kapanıp açılıyor
değişmesinde sorun yok sadece pil yüzdesi içinde değilde yanında olmasını istiyordum ama stabil şekilde göstermıyorPil göstergesi için
Ayarlar
Bildirimler & durum çubuğu
Pil göstergesi
Seçenekler inden degismiyormu
Cihaz daha yeni olduğundan bunun gibi tutarsızlık lar normal hocamdeğişmesinde sorun yok sadece pil yüzdesi içinde değilde yanında olmasını istiyordum ama stabil şekilde göstermıyor
Güncel..Arkadaşlar betanın haftalık güncelleme alması dışında beta ile stabil arasındaki fark nedir? Hangisini tavsiye edersiniz.
MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi