- Adım
- Uğur
- Cihazım
- Xiaomi Mi6
- Konular
- 37
Rica ederim güle güle kullanın özellikle gece modu harikaÇok teşekkürler.Çalıştı
Rica ederim güle güle kullanın özellikle gece modu harikaÇok teşekkürler.Çalıştı
eyvallah hocam oldu ama pc görmüyor bi türlü.rom atamıyorum yukarıdakileride yaptım
Hocam, bu sorunuza MI 5 kullanmadığım için maalesef cevap veremiyorum.Bir şey daha sorayım mi5s plus için Google kamera var ya çalışıyor mu bu model için
MI 5s Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kendi sitesinden indirebilirsiniz hocamMi6 eu Beta 9.3.7 romu buradan mı yüklemek lazım
Ben bugün yaşadım bu sorunuBende bazen mobil veri kısmı pasif oluyor açamıyorum cihazı yeniden başlatınca düzeliyor. Başka yaşayan var mı bu sorunu?
Format data sonrası eğer pc telefonu görmüyor ise tekrar format data yapıldığı zaman görecektir.
Cihazım xiaomi mi6 wipe format data yaptım sonra advance wipe ;dalvik+cache+sytem+data işaretleyip swipe to wipe yaptım cihaz hafızasında ne var ne yok gitti,lakin cihazla bilgisayar birbirini görmüyor o yüzden yeni rom atıp flashlayamıyorum cihazda bu arada açılmıyor haliyle mi yazısında kalıtor ne yapmam gerekiyor.acil yardım.