- Adım
- Harun
- Cihazım
- Xiaomi 14T Pro
- Konular
- 188
Aynı şekildeSağol hocam, peki global betaya dönüşte sorun çıkar mı?
Aynı şekildeSağol hocam, peki global betaya dönüşte sorun çıkar mı?
Doğru mu anladım hocam, şimdi ben global beta 9.5.17 de iken, eu beta 9.5.17 ye geçtim diyelim. Tekrar global beta 9.5.17 ye dönüş yapmamda sorun çıkmaz, cihazım global.Aynı şekilde
1. Verdiğiniz link link xiaomi nin resmi linkidir ve global stabil ve beta romlardır.Dostlar merhaba, cihazım xiaomi mi 9 6/64 global model.İlk cihazı kurduğumda Global Stabil rom vardı.Bildirimlerin kaybolması ve diğer sorunlardan dolayı biraz araştırıncaLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirlinkteki basit yöntem sayesinde Global Beta'ya geçiş yaptım.Bu forum, xiaomi'nin kendi community forumu, xda vs çeşitli yerlerde çok sayıda konu okudum, doğru bir çıkarım yaptıysam xiaomi mi 9 için en verimli ve en kullanıbilir rom EU Beta.Yalnız hem markaya hem de cihaza çok yeniyim, yaklaşık 20 gündür kullanıyorum ve bootloader kilidi kapalı, root vs. yapmadım.Sormak istediğim birkaç şey var, yardımcı olursanız çok sevinirim.
1.Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirlinkteki rom bu konuda geçen EU ROM mudur ? Eğer o ise beta olanı nereden bulabilirim ? Değilse bu hangi rom oluyor ?
2.Şuan cihazım 9.5.16 Global Beta romda, bu haliyleLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirlinkteki yöntemi uygulayarak EU Beta'ya geçebilir miyim ?
3.Önceki mesajlarda arkadaş da sormuş benim sorum da benzer, EU Beta kurduktan sonra yukarıdaki linkteki yöntemle geri Global Beta veya Global Stabil romlara geçebilir miyim ?
1. Verdiğiniz link link xiaomi nin resmi linkidir ve global stabil ve beta romlardır.
2 Geçemezsiniz. Eu beta custom rom dur ve cihazınıza yüklemek için önce bl kilidinizin açılması ve daha sonra cihazına uygun twrp yüklenmesi gerekir.
3. Önce ne istediğinize karar verin. Şu an global beta kullanan birinin eu roma geçmeden tekrar global Beta'ya geçebilir miyim diye sorması sadece abesle iştigaldir ama evet geçebilirsiniz.
Eu roma twrp üzerinden geçiş yapabilirsiniz. Tekrar global beta roma gecerken twrp yada fastboot mod ile rahat bir şekilde geçebilirsinizDoğru mu anladım hocam, şimdi ben global beta 9.5.17 de iken, eu beta 9.5.17 ye geçtim diyelim. Tekrar global beta 9.5.17 ye dönüş yapmamda sorun çıkmaz, cihazım global.
Evet mi6 da ARB yok. Rahatlıkla geçiş yapabilirsiniz. Yalnız cihazın stabil çalışması için temiz kurulum şart. Yani format data..Üstadlar yeni gelen güncellemeyle android 9 geldi ama memnun kalmadım android 8 e geri dönebilir miyim? Mi 6 da antirollback yok diye biliyorum android 8 olan romu 9 un üstüne direk kursam bir sorun olurmu? Temiz kurulum yapmaya pek vaktim yok
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam bir kaç saatlik stabil çalışmasın android 9 da bilgisayara internet bağlanmıyor her şeyi denedim rom kaynaklı olduğunu düşünüyorum işim bitince temiz kurulum yapacağım teşekkürlerEvet mi6 da ARB yok. Rahatlıkla geçiş yapabilirsiniz. Yalnız cihazın stabil çalışması için temiz kurulum şart. Yani format data..