- Adım
- Samsung
- Cihazım
- Galaxy
- Konular
- 18
Benim bildiğim yokArama ayarlarında "Arama sırasında ekran parlaklığı" var mı eu'da?
Benim bildiğim yokArama ayarlarında "Arama sırasında ekran parlaklığı" var mı eu'da?
bu romun betasımı iyi stabilimi sizce
Stabilde genelde herşey hatasız çalışıyor ben 2 aydır kullanıyorum, pek hata göremedim. Hata olmadığı için bir sonraki sürümde beklenilen şey hata düzeltmesi değil genelde yeni özellik oluyor. Beta bu yönden iyi sadece. Betada her hafta 1.5 gb rom indir yedek al romu kur birde hatalar çıksın 1 hafta sonra hataların düzelmesini bekle yeni sürümü indir yedek al romu kur. Bana hamallık gibi geliyor. Ağrısız başım demek için en iyisi stabilBence betası. Çünkü stabilde bir hatanın düzeltilmesi veya özelliğin gelmesini birkaç ay beklemek gerekiyor ama betada bir veya iki hafta. Dez avantajı şu ara sıra hatalar oluyor ama onlar da bir haftaya düzeltiliyor.
Hocam beta da her hafta romu kuracağız diye birşey yok ki. Mesela 9.3.7 sürümü o kadar güzeldi ki ben uzun süre kaldım o romda. Her hafta yüklemek heyecan işi. Hamallık demeyelim de keyif alarak yüklüyorum. İşim olursa yoğun olursam bir hafta sonra yüklüyorum.Stabilde genelde herşey hatasız çalışıyor ben 2 aydır kullanıyorum, pek hata göremedim. Hata olmadığı için bir sonraki sürümde beklenilen şey hata düzeltmesi değil genelde yeni özellik oluyor. Beta bu yönden iyi sadece. Betada her hafta 1.5 gb rom indir yedek al romu kur birde hatalar çıksın 1 hafta sonra hataların düzelmesini bekle yeni sürümü indir yedek al romu kur. Bana hamallık gibi geliyor. Ağrısız başım demek için en iyisi stabil
Stabil 10.2.2.0 sürümü çok iyiydi benim içinde mesela. Ekran süresi 10 saatleri geçiyordu. Ama yinede güncelleme geldiğinde hemen yaptım. Çünkü merak duyuyor insan yeni neler geldiğine dair. Seçimdir bu dediğiniz gibi fakat genelde forumun yüzde 90inin bir sürümü beğenmesine rağmen yeni güncelleme geldiğinde meraktan o güncellemeyi yaptığını düşünüyorumHocam beta da her hafta romu kuracağız diye birşey yok ki. Mesela 9.3.7 sürümü o kadar güzeldi ki ben uzun süre kaldım o romda. Her hafta yüklemek heyecan işi. Hamallık demeyelim de keyif alarak yüklüyorum. İşim olursa yoğun olursam bir hafta sonra yüklüyorum.
nE hocam 10 saat nedir 4buçuk saati geçemiyorumStabil 10.2.2.0 sürümü çok iyiydi benim içinde mesela. Ekran süresi 10 saatleri geçiyordu. Ama yinede güncelleme geldiğinde hemen yaptım. Çünkü merak duyuyor insan yeni neler geldiğine dair. Seçimdir bu dediğiniz gibi fakat genelde forumun yüzde 90inin bir sürümü beğenmesine rağmen yeni güncelleme geldiğinde meraktan o güncellemeyi yaptığını düşünüyorum
Bu konuda üzerinde eski sayfalarda belirttim tekrar belirteyim. Günümüzdeki telefonları bir çok kullanıcı uzun süreli ekran süresi için almıyor. Tamam önemli ama 1 saat daha uzun almak için yeni özelliklerden ödün vermek istemiyoruz. Her hafta yeni özellik denemek de xiaomi nin en güzel yanı benceStabil 10.2.2.0 sürümü çok iyiydi benim içinde mesela. Ekran süresi 10 saatleri geçiyordu. Ama yinede güncelleme geldiğinde hemen yaptım. Çünkü merak duyuyor insan yeni neler geldiğine dair. Seçimdir bu dediğiniz gibi fakat genelde forumun yüzde 90inin bir sürümü beğenmesine rağmen yeni güncelleme geldiğinde meraktan o güncellemeyi yaptığını düşünüyorum
Eu romu nasıl yükledin hocam kısaca aciklarmisinMerhaba,
Eu stabil rom yükledim ama telefonumda ses komple gitti, bir ses dosyası oynatmaya calışında (hata) yazıyor. Eski romum olan epic roma döniyim dedim, trwp ile onu flasladım bu seferde "gboard has stopped working" yazısı ve RESET tuşu gözüküyor ve ana ekran açılmıyor.
bana yardımcı olabilecek varmıdır. Rom olaylarını yeni yeni öğreniyorum.