Benimde eu stabil son sürüm gcam normal olarak çalışıyor fakat bi MIUI 10 global de aldığım performansı alamaz oldum sankiSiz çözebildiniz mi acaba? Bende kuramadım gcam
Verdiğiniz modül ile de çalışmadı maalesef
Kullanıyorum şuan hocam ama pek farkedemedim sanki ama android sistemi şarj tüketen uygulamalarda ilk sıradami6 için eu stable rom pil ömrü nasıl ?
Şu sıralar en memnun olduğum rom eu stabil 10.3.1 pil ve diğer özelliklerden memnunum 3 haftadır kullanıyorummi6 için eu stable rom pil ömrü nasıl ?
yok ya miRoom yeni stabil sürümü bekliycemKullanıyorum şuan hocam ama pek farkedemedim sanki ama android sistemi şarj tüketen uygulamalarda ilk sırada
Bende öyle değilKullanıyorum şuan hocam ama pek farkedemedim sanki ama android sistemi şarj tüketen uygulamalarda ilk sırada
Hocam bu şarj karşılığında daha beklentin ne anlamadım ben mi 8 ile o bekleme süresi ve o ekran suresini alınca kafayı yiyorum şarj uzunn gitti diyeBenimde eu stabil son sürüm gcam normal olarak çalışıyor fakat bi MIUI 10 global de aldığım performansı alamaz oldum sanki
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
3 gün oldu eu rom 10.3 stabile geceli bir türlü pil istediğim gibi degil. Android sistemi çok sarj yiyor. Mi6 kullanıp ta bu sorunla karşılaşan varmı? Ekran kapaliyken falan telefon uykuya geçmiyor. Şuan ki kullanımlarım çoğunlukla wifi var. Parlaklık neredeyse%15-20 araligindaydi. Suan tek sorun android sistemi. Pil uygulaması olarak da magiskten kurduğum greenify varResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Eu son stabil sürüm mü hocamBende öyle değilGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yüz tanıma sence şarjı o kadar etkiler mi? Bide MIUI stabilden farklı olarak gereksiz google uygulamaları yokbende 1 haftadır kulanıyorum eskisinden hiç fark yok
Ekran ve bekleme süresi ne kadar ortalamaBende öyle değilGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi