Rom MIUI 10 EU Stable Rom / Beta Rom 9.8.29/9.9.3/9.9.6 Güncellemesi Ve Değişiklikler (Linkler Eklendi)

metin55k

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
metin
Cihazım
mi 8
Konular
42
Mi 8 Lite. İlk defa stabil kullandığım için güncelleyip güncelleyemediğimizi bilmiyorum.
Hocam gcamı deneme imkanınız oldumu twrpyi forum üzerindekiylemi kurdunuz? Birde magisk ile bootloop denilen konudaki işlemleri kurdunuzmu sadece twrpmi kurdunuz? Eustabil son sürüm mü sizin kurduğunuz

nigzes1907

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sezgin
Cihazım
Mi 12 S Ultra
Konular
17
9.4.26 gelmiş bana cihaz mi8 pro başka gelen varmı

Yenilik ve düzeltmeler 9.4.25 ile aynı

ertndrsn

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Meslek
Ekonomist
Konular
76
Hocam gcamı deneme imkanınız oldumu twrpyi forum üzerindekiylemi kurdunuz? Birde magisk ile bootloop denilen konudaki işlemleri kurdunuzmu sadece twrpmi kurdunuz? Eustabil son sürüm mü sizin kurduğunuz
GCam denemedim. TWRP'yi forumdan kurdum. Magisk ile bootlop dediğiniz işlem nedir bilmiyorum. EU Stabil son sürümü kurdum.

AviTa

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tolga
Cihazım
Mi 9 SE
Meslek
Tekniker
Konular
9
Stabil sürüm için güncelleme ile ilgili bir bilgi varmı arkadaşlar ne zaman gelir bir sonraki güncelleme...

metin55k

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
metin
Cihazım
mi 8
Konular
42
GCam denemedim. TWRP'yi forumdan kurdum. Magisk ile bootlop dediğiniz işlem nedir bilmiyorum. EU Stabil son sürümü kurdum.
eyv hocam teşekkür ederim eu stabil bana görede biçilmiş kaftan betada her hafta sorun hata gelebilir bu stabil indiriyim bende hocam her ay mı güncelleniyor

İlkerp16

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
İlker
Cihazım
Mi 8
Konular
8
Sayon dostlar ben eu stabile daha yeni geçtim Aod nasıl etkinleştirilir birde klavye karanlik oluyormu nasıl yapılıyor şimdiden teşekkür ederim

Sekko

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
129
eyv hocam teşekkür ederim eu stabil bana görede biçilmiş kaftan betada her hafta sorun hata gelebilir bu stabil indiriyim bende hocam her ay mı güncelleniyor
Hocam bootloop diye bir yükleme biçimi yok, bootloop yükleme yaparken birşeyi yanlış yapmanız sonucu telefonun açılmaması. Magisk yani root ise windowstaki admin yetkisi

Üst Alt