- Adım
- ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
- Cihazım
- ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
- Konular
- 241
Bir şeyler düşünüyorum da hocam biraz zamanı varCihaz değiştirmenin zamanı gelmiş hocam.
Bir şeyler düşünüyorum da hocam biraz zamanı varCihaz değiştirmenin zamanı gelmiş hocam.
Mi9 veya mi9t Pro hocamBir şeyler düşünüyorum da hocam biraz zamanı var
Marttan beri güncelleme almaması kötü hocam keşke Miui 11 ile gelseydi android 9 sonra Miui 12 kurardık.Hatırladığım kadarıyla mi8lite ve redmi note 7 de Android 10 güncellemelerini aldıklarında 3 4 hafta beta güncellemesi alamamışlardı . Ve bunlarda sadece Android sürümü değişiyordu. Miui11de yine. Redmi Note 8 hem Android güncellemesi hem miui güncellemesi alacak uyarlaması 1 ay alabilir normal olarak. Acele etmenin de artısı yok bence. Her tarafı hata dolu romlar geleceğine stabil rom gelsin 2 hafta geç gelsin ben bu düşüncedeyim
Hocam fazlasıyla haklısınız. Ne kadar az hata ile çıkarsa o kadar çok sevilecektir. Bekleyip görelimHatırladığım kadarıyla mi8lite ve redmi note 7 de Android 10 güncellemelerini aldıklarında 3 4 hafta beta güncellemesi alamamışlardı . Ve bunlarda sadece Android sürümü değişiyordu. Miui11de yine. Redmi Note 8 hem Android güncellemesi hem miui güncellemesi alacak uyarlaması 1 ay alabilir normal olarak. Acele etmenin de artısı yok bence. Her tarafı hata dolu romlar geleceğine stabil rom gelsin 2 hafta geç gelsin ben bu düşüncedeyim
İçimden geçenler kendileridir hocamMi9 veya mi9t Pro hocam
İçimden geçenler kendileridir hocam
Şu durumlar düzelsin de hocam ben de kendilerine aşığımMi 9 kullanmış biri olarak mi9t Pro öneririm hocam.
Ben bl açıldıktan sonra, önce miuitr sonra EU beta 20.3.26yani mart ayında yayınlanan son sürümü yükledim. İkisinde de sorun göremedim. Android 10 olup miui11 kalsaydı özellik anlamında fazladan ne gelecekti hiç birsey. Android 9 kalıp miui12 alsaydı ne gelecekti yine hiçbir şey. Miui12 altyapısı ile Android 10 tam anlamıyla stabilize ve uyumlu çalışacak diyorlar. İşte sistem düzeyinde karanlık mod gibi vs. Çok acele etmek yersiz bence.Marttan beri güncelleme almaması kötü hocam keşke Miui 11 ile gelseydi android 9 sonra Miui 12 kurardık.
Benim fikrim bu. Umarım hatasız olarak gelir.Hocam fazlasıyla haklısınız. Ne kadar az hata ile çıkarsa o kadar çok sevilecektir. Bekleyip görelim
Hocam beklemek mecburiyetindeyiz zaten benim de tek istediğim bu kadar bekledikten sonra düzgün bir şekilde gelmiş olmasıBen bl açıldıktan sonra, önce miuitr sonra EU beta 20.3.26yani mart ayında yayınlanan son sürümü yükledim. İkisinde de sorun göremedim. Android 10 olup miui11 kalsaydı özellik anlamında fazladan ne gelecekti hiç birsey. Android 9 kalıp miui12 alsaydı ne gelecekti yine hiçbir şey. Miui12 altyapısı ile Android 10 tam anlamıyla stabilize ve uyumlu çalışacak diyorlar. İşte sistem düzeyinde karanlık mod gibi vs. Çok acele etmek yersiz bence.