- Adım
- Blacksxxs
- Cihazım
- Redmi note 8
- Konular
- 2
Hocam maşallah telefonu neredeyse 5 gün kullanmamışsınızResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Hocam maşallah telefonu neredeyse 5 gün kullanmamışsınız
Gesendet von meinem Mi Max 2 mit Tapatalk
Temanızı değiştirip de denediniz mi?Arkadaşlar bar çubuğunu aşağıya çektiğimiz de açık uygulama zemini ve yazı beyaz olduğundan okuma zor oluyor. Yazı rengini veya zemin rengini nasıl değiştirebilirim.
Scorpi Hocam Epic mıuı10 için temaların çoğu uyumsuz uyarısı veriyor.Uygun olan temalarda da durum değişmiyor.Siz de bu sorun yoksa kullandığınız temayı eklerseniz sevinirim.Temanızı değiştirip de denediniz mi?
Ben kendim özelleştirdiğim Lalune temasını kullanıyorum cihazı aldığımdan beriScorpi Hocam Epic mıuı10 için temaların çoğu uyumsuz uyarısı veriyor.Uygun olan temalarda da durum değişmiyor.Siz de bu sorun yoksa kullandığınız temayı eklerseniz sevinirim.
Lalune teması da diğer temalar gibi kurulu olan mıuı sürümü ile uyumlu değil hatası veriyor.Beyaz yazı rengini siyah yapmak için bir yöntem varmı.Ben kendim özelleştirdiğim Lalune temasını kullanıyorum cihazı aldığımdan beri
Hocam o konuda bilgim yok maalesef, belki size Sayın Ottoman hocam bu konuda yardımcı olabilirLalune teması da diğer temalar gibi kurulu olan mıuı sürümü ile uyumlu değil hatası veriyor.Beyaz yazı rengini siyah yapmak için bir yöntem varmı.
Tema yapımı konusunda bilginiz var ise temayı açıp, "com.android.systemui ve framework-miui-res" klasörleri içinde bulunan "theme_values.xml" dosyasının içindeki kodları değiştirmeniz gerekir. Ya da tema yapımcısı kişi ile görüşüp geri dönüş sağlayabilirsiniz. hocam.Lalune teması da diğer temalar gibi kurulu olan mıuı sürümü ile uyumlu değil hatası veriyor.Beyaz yazı rengini siyah yapmak için bir yöntem varmı.