Rom MIMAX2_Epic_Miui10_8.8.16_Global

mharun

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Harun
Cihazım
Mi A3
Meslek
Medya Koordinatörü
Konular
3
Eveet uzun bir kaşınma evresinden sonra diğer aosp romları denerken en sonunda imeileri uçurmuş bulunmaktayım :D Android 8.1 sevdasına yüklersem olacağı bu tabi :) Epic yükleyeyim dedim tekrar onu da kabul etmedi insafsız, recoveryde başlatıp duruyor. Efs yedeğini de geri yükledim ama cık olmuyor :) Fastboottan komple yüklemek için global stabil indiriyorum şimdi, onu yükleyeyim telefonun imeileri tekrar getireyim aranızdayım arkadaşlar. Epicten bir yere kımıldamayın benden demesi :)

amaaan hocam, içinde kalmamış romları denemişsin :D ben olsam olaya böyle bakarım :D

darkaltair

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Toprak
Cihazım
Mi Max 2
Konular
0
Valla hocam ben de öyle düşünüyorum artık :) Yalnız 12 saat sonra düzelttim telefonu, çok sağlam brick etmiştim :) Şu anda bir sıkıntı yok çok şüküür. Yalnız şöyle bir şey var cihazın bl kilidi açık, açılışta vs unlocked diyor, rom yüklüyorum, rr rom yükleyip denedim bile hatta ancak cihaz bilgilerinden kilit durumuna bakınca kilitli görünüyor :D:D Ha bir de epic rom kuruyorum başarıyla bitiyor ancak açıldığında açılmayıp twrpden başlatıyor tekrar. Her şeyi de denedim ama yok. Bir de bölgem Türkiye'den Çin'e döndü o da değişmiyor. Şu anda 9.5.5 miui 9'dayım bir süre kullanırım böyle sonra yine Allah ne verdiyse :D
Bakalım ne olur ne olmaz diye tekrar unlock işlemleri yapacağım unlock toolda da kilitli görünüyor ise cihaz.
Biz unlock edilmiş mi max 2 kullanıcılarıyız, bir kaç defa cihazı brick edip ayağa kaldırmasak, rom denemesek namımız nasıl yürüyecek :D:D

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Valla hocam ben de öyle düşünüyorum artık :) Yalnız 12 saat sonra düzelttim telefonu, çok sağlam brick etmiştim :) Şu anda bir sıkıntı yok çok şüküür. Yalnız şöyle bir şey var cihazın bl kilidi açık, açılışta vs unlocked diyor, rom yüklüyorum, rr rom yükleyip denedim bile hatta ancak cihaz bilgilerinden kilit durumuna bakınca kilitli görünüyor :D:D Ha bir de epic rom kuruyorum başarıyla bitiyor ancak açıldığında açılmayıp twrpden başlatıyor tekrar. Her şeyi de denedim ama yok. Bir de bölgem Türkiye'den Çin'e döndü o da değişmiyor. Şu anda 9.5.5 miui 9'dayım bir süre kullanırım böyle sonra yine Allah ne verdiyse :D
Bakalım ne olur ne olmaz diye tekrar unlock işlemleri yapacağım unlock toolda da kilitli görünüyor ise cihaz.
Biz unlock edilmiş mi max 2 kullanıcılarıyız, bir kaç defa cihazı brick edip ayağa kaldırmasak, rom denemesek namımız nasıl yürüyecek :D:D
Kurcalamaz ve yeni deneyler yapmazsanız, bir şey öğrenemez ve bizlerle paylaşamazsınız zaten, o nedenle devam, maksat namınız yürüsündrunk~~haha--

karahan tasliyurt

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Blacksxxs
Cihazım
Redmi note 8
Konular
2
Allah razı olsun Skorpi hocam. Valla bile bile oldu biraz da. Şantiyede çalışıyorum ve can sıkıntısından ne yapayım ne yapayım derken dedim şunu bozayım yapmayla uğraşayım :) Allahtan efs yedeğim var. BL açık olunca da risk almadan olmuyor tabi :)

Hocam bildirim sorununu nasıl çözebiliriz letgo ve bazı uygulamalardan bildirim gelmiyor programa girince görüyorum

darkaltair

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Toprak
Cihazım
Mi Max 2
Konular
0
Hocam bildirim sorununu nasıl çözebiliriz letgo ve bazı uygulamalardan bildirim gelmiyor programa girince görüyorum
Hocam ben bildirim sorununu demeyeyim de gelmeyen maillerim oluyordu bluemailde. Uygulama ayarlarından bluemailin içindeki otomatik başlatmayı, diğer uygulamaların uyandırmasına izin veri açtım bir de pil tasarrufu seçeneğini pil tasarrufu yok şeklinde değiştirdim şimdi sıkıntısız maillerim düşüyor. İsterseniz siz de aynısını deneyin büyük ihtimal yardımcı olacaktır.

karahan tasliyurt

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Blacksxxs
Cihazım
Redmi note 8
Konular
2
Hocam ben bildirim sorununu demeyeyim de gelmeyen maillerim oluyordu bluemailde. Uygulama ayarlarından bluemailin içindeki otomatik başlatmayı, diğer uygulamaların uyandırmasına izin veri açtım bir de pil tasarrufu seçeneğini pil tasarrufu yok şeklinde değiştirdim şimdi sıkıntısız maillerim düşüyor. İsterseniz siz de aynısını deneyin büyük ihtimal yardımcı olacaktır.

Çok teşekkürler hocam sağolun

mharun

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Harun
Cihazım
Mi A3
Meslek
Medya Koordinatörü
Konular
3
Rom'u kurduğu günden beri değiştirmeyen bir tek ben mi kaldım acaba :D

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Rom'u kurduğu günden beri değiştirmeyen bir tek ben mi kaldım acaba :D
Aramızda en aklı başında ve sağlıklı olan siz çıktınız, bizler hepimiz maalesef hastayız hocam

Gesendet von meinem Mi Max 2 mit Tapatalk

Üst Alt