Soru Mido (redmi Note 4/4x) İçin en iyi rom hangisi?

CritiCal

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ferhat
Cihazım
Redmi note 4
Konular
15
Evet Arkadaşlar 1 Yıl kadar Miui Kullandı Nedeni bilinmez Arayüzden Sıkıldım Kişiselleştirmesi Miui da daha fazla olsada arayüz aynı, Aosp Romları denemeye Başladım Pixel Experince rom Son güncellemesinde Ekran geç uyanma sorunları vardı devamıda lineageos hem 15.1 yani 8.1.0 Android kullanıyordu hem 16 değil yani 9.0 Hemde Pixel hasreti kaldı birde hergün güncelleme gelmesi Garipti Suan Aex Rom kullaniyorum Birşeyin tadi eksik gibi geliyor bu 3 rom dada İstediğimi alamadım

Yani Varmı Aosp Tabablı sade oyun performansı iyi kamera iyi olsun ayrıca Gcam yükleyebileyim :)

Rom önerebilir misiniz ?

emrezafrak

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi Note 4
Konular
16
syberia rom hoşuma gidiyor benim

Oyla:

a.adalar

Süper Kahraman
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alperen
Cihazım
Xiaomi Mi 10
Meslek
Yazılım Mühendisi
Konular
18
Pixel Experience Plus kullanıyorum ama sıkıldım pek özelleştirme seçeneği olmadığı için. ROMu kurdum fakat birkaç ciddi hatası var. Forumda sabit konulardaki Redmi Note 4x (mido) Xiaomi.eu Miui12 (v20.6.18) ROMu denemiştim çok kısa süre ama sanki biraz yavaş gibi gelmişti bir gün kullanıp PixelExperience'a geçmiştim. Şimdi de VoLTE sorunu yaşıyorum. VoLTE açıkken arama yapamıyorum PixelExperience Plus romda. Bu sorunu yaşamayacağım güzel bir rom önerebilir misiniz? Miui olup olmaması farketmez ama Android 8 ve üstü olması lazım.

Oyla:
Üst Alt