Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Dün gec saatlerde romu attım eklenti olarak sadece Google camera yükledim ilk kullanım olduğu için pek şarjda bir avantaj yok su gibi optimizasyon sonrası en kotu mobil bağlantı sosyal medya ile 7 saat ekran süresi verirse ben bu romdan vazgeçmem gözle görülür bir hata yok şuan, GPS test etmedim daha, ayrıca yüklemeyi yapmadan önce format data bölümünden yes yazıp full format çektim. Bide telefonu sahura kadar şarja takmıyayım dedim şarj durumuna bakmak için şebeke konusunda sürekli 4g full çekmesine rağmen hücresel kullanım aşırı güç tüketiyor. Gözüme batması değil hani. Mesela şebeke sıkıntısı olsa 3g 4g arasında gitse gelse amenna diyecem ama neden bu kadar fazla onu çözemedim.
Halil hocam bu su gibi şarj yiyor neden acaba sürekli hücresel bekleme ekrandan daha çok yemiş ilk full şarj deneyiminde optimizasyon diye düşündüm ama ikincide de aynı durum var. 13 dakika da bu kadar şarj yerse telefonu anca 2 saat kullanırım herhalde, stock romda yine en kötü 5:30 saat rahat alıyordum. Ama bunda göremeyecek gibiyim
Halil hocam bu su gibi şarj yiyor neden acaba sürekli hücresel bekleme ekrandan daha çok yemiş ilk full şarj deneyiminde optimizasyon diye düşündüm ama ikincide de aynı durum var. 13 dakika da bu kadar şarj yerse telefonu anca 2 saat kullanırım herhalde, stock romda yine en kötü 5:30 saat rahat alıyordum. Ama bunda göremeyecek gibiyim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam o anlık geçtiğim arka odadan kaynaklı bakın şuan full en son ekran görüntüsünde
Hocam o anlık geçtiğim arka odadan kaynaklı bakın şuan full en son ekran görüntüsünde
Hocam bulunduğunuz yerde şebeke çekme problemleri olabilir veya baz istasyonu ile cihaz arasında sıkıntı olabilir hiç 3g veya 2g de deneme yaptınız mı hala ona rağmen emiyor mu şarjı
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Hocam bulunduğunuz yerde şebeke çekme problemleri olabilir veya baz istasyonu ile cihaz arasında sıkıntı olabilir hiç 3g veya 2g de deneme yaptınız mı hala ona rağmen emiyor mu şarjı
Onuda bir deniyicem ama genelde 3 g de kullandığımda tüm romlardan bahsediyorum daha çabuk şarj tüketiyor. Hani 4g yeni jenerasyon olduğundan şebeke düşük gelmediği için frekans emilimi 3g ye göre az çünkü yeni teknoloji
Sizin için bugün 4G de kullandım. Malum hem ramazan olduğu için geç kalktım. Hemde virüs nedeni ile evde olduğum için çokta kullanmadım ama. Sizin telefonun şebeke çekiminde bi sorun olduğunu düşünüyorum. Resimlerde gördüğünüz gibi bendeki durum.
Bu arada konuda bahsi geçen build prob ayarlarını yaptınızmı?
TR ayarlarını mutlaka yapın bence.
Sizin için bugün 4G de kullandım. Malum hem ramazan olduğu için geç kalktım. Hemde virüs nedeni ile evde olduğum için çokta kullanmadım ama. Sizin telefonun şebeke çekiminde bi sorun olduğunu düşünüyorum. Resimlerde gördüğünüz gibi bendeki durum.
Bu arada konuda bahsi geçen build prob ayarlarını yaptınızmı?
TR ayarlarını mutlaka yapın bence.
Direk kaçın diyorum Avea dan. Anladınız umarım Ben Turkcell faturasız kullanıyorum. Bi kez telekom denedim töbe ettim. İnanılmaz şarj yedirir telefona. Vodafone ve Turkcell öyle olmadı bende. Tabi göreceli bi konu.
Son durumum bu.
%100 yapar, mümkünse %20 de şarja takarım.