- Adım
- Furkan
- Cihazım
- Xiaomi Mi 9T Pr
- Konular
- 10
Selamlar. Ben de Mi9T Pro 6-128 ile aranızdayım.
Mİ 9T cihazım var bende madalya istiyorum![]()
Vay arkadaş bildiğim kadarıyla mi 9t de google değil global de ama pro da neden google ey şayomi
Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Saçmalık bu özelliklerin olduğu bir ülke romu var mı?Evet hocam, Mi 9T global Rom da Mıuı Telefon/Kişiler ve Mesajlar uygulaması mevcut.
Kutu açılmamış olsun. İlk defa yanında açsın ve her iki sim girişine de imei atılmış olsun yada atsın. Ben mağazadan aldım. Hem garantim var hem de çift imei.Arkadaşlar merhaba, sahibinden de ilanları yer alan kadıköyde ki telefonculardan bu modellerden birini (yüzyüze) almayı düşünüyorum. Buralardan alışveriş yapmamın olumsuz bir sonucu olur mu? Dikkat etmem gereken bir durum var mı?
Ayrıca K20 Pro ile Mi9t Pro arasında 100 - 150 TL fiyat farkı var Mi9T Pro almamın ne avatajı olabilir?
Sizlerden gelecek yanıta göre bugün telefonu almayı düşünüyorum.
Aşağıda satıcı için örnek link;
Kutu açılmamış olsun. İlk defa yanında açsın ve her iki sim girişine de imei atılmış olsun yada atsın. Ben mağazadan aldım. Hem garantim var hem de çift imei.
Ben distribütörden aldım. Ünlü bir e mağazadan. Hep......da. Çift sim girişi var. İthal ürünlerde tek sim yuvasına imei atanları gördüm. Telefonun imei numaralarını e devletten kontrol edersin. Ayarlar menüsünde sim bölümünde mevcut bilgiler.
Dostum mesajlar ve kişiler , kararlı sürümlere gelmez , çünkü çağrı kaydetme özelliği falan var . Yani boşuna beklemeyinEea değilim global grlmedi bakalım google kişiler mesajlar değişecek mi