- Adım
- Kadir
- Cihazım
- Poco x3 nfc
- Meslek
- elektrik teknisyen
- Konular
- 4
cümleten selamunaleyküm, bende aranıza redmi k20 pro8/128 ile katıldım. takipteyim
Mecidiyeköyden içine IMEI atılmış şekilde Tuş Elektonikten aldım... 2950 TL ye... 8/128 versiyonunu...
K20 pro aldım rom lazım 10.4 hata veriyor yeniden başlatınca açılmıyor sürekli dögüye giriyor
Wipe Data yapın sonra romunuzu atın. Eu beta veya miroom yükleyebilirsiniz.MIUI 11 resmi global romu ne zaman çıkacak çıkmışsa link verir misiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
K20 pro rom attım ve pop up kamera kalibrasyon hatası verdi başka rom atsam düzelir mi ?
Twrp den ilk önce wipe data yı sileyim mi yoksa direkt install mı yapayım
Rom atarsan uygulamalar stock mi olurMi9T Pro ile aranızda bulunmaktayım
Şöyle söylemem gerekirse bir çok telefon kullandım bir ara Samsung hastası gibiydim note serisi kullanırdım tam ekran olduğu için Xiaomi ye geçince Samsung boş geliyor her konuda boş gelmese de çoğu kriter benim için Xiaomi yi öne sürüyor şarj konusu bence günümüz telefonları li-po olmalı şuan beni olumsuz etkileyen tek şey Mi9T Pro da saf android Google mesajlaşma ve telefon orijinal mi telefon ve mesajlaşma olmasını isterdim bL kilidinin açılmasını bekliyorum ilerleyen günlerde gözlemlediğim kriterleri aktaracağım
Telefon ve mesajlasma uygulamalari mi olup stabil olan bir rom var mı hocam ? Kameradan galeriye geçme sıkıntısı olmayan ?Rom atarsan uygulamalar stock mi olur
Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Customlarin hepsinde var hocam galeriyi devre dışı bırakın sorun çözülüyorTelefon ve mesajlasma uygulamalari mi olup stabil olan bir rom var mı hocam ? Kameradan galeriye geçme sıkıntısı olmayan ?
Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi