Ana Başlık Mi9T Pro ve K20 Pro Kullanıcı Yorumları ve Öneriler [ Madalya Ödüllü ]

Mi 9T Pro / K20 Pro Sizce Nasıl ?

• Mükemmel. Herşeyi ile Çok Memnunum. Tavsiye ederim.

• Fiyatına ve performansına göre alınabilecek bir telefon.

• Beklentilerimi karşılamadı. Memnun kalmadım.

• Henüz araştırıyorum.Karar aşamasındayım.

• Kararsız kaldım.

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

Ugurmiraç21

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ugur
Cihazım
Mi 9se
Konular
35
Almadan önce burada sormuştum bir kişi ısınma var dese almazdım çünkü başlarda değilsede ileride telefon için sorun oluyor bu durum kimsede yoktu ama bana yine denk geldi kısmet ne diyim :) 1 Ay olmadı alalı pubg de ısınıyor hadi neyse dedim şimdi arada oyun oynamasam bile ısınıyor hemde değerlere bakın.Donanımsalmıdır yandık mı ne diyorsunuz :)
Ben az once 45 oynadim 31 derece , tabi yazin 45 lere vuruyor

nedirhanx9

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
bedirhan
Cihazım
xiaomi mi9t
Konular
23
Merhabalar araniza mi9t cihazim ile katilmis bulunmaktayım cok guzel bi forumunuz var cok kez telefonumu brick den kurtardım

atak946

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Mi 9T PRO
Konular
5
Merhabalar araniza mi9t cihazim ile katilmis bulunmaktayım cok guzel bi forumunuz var cok kez telefonumu brick den kurtardım
Bilgi paylaşınca değerlidir

Redmi K20 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Blackelectro

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yavuz Orhan
Cihazım
Xiami mi9t pro
Meslek
Bilgisayar Bileşen
Konular
6
Bilgi paylaşınca değerlidir

Redmi K20 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ustad gcam kullanıyor musun? Kullanıyorsan sürüm olarak hangisini hangi config i kullanıyosun?

lawyer25

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Hakan
Cihazım
Xiaomi Mi 9tPro
Konular
0
Almadan önce burada sormuştum bir kişi ısınma var dese almazdım çünkü başlarda değilsede ileride telefon için sorun oluyor bu durum kimsede yoktu ama bana yine denk geldi kısmet ne diyim :) 1 Ay olmadı alalı pubg de ısınıyor hadi neyse dedim şimdi arada oyun oynamasam bile ısınıyor hemde değerlere bakın.Donanımsalmıdır yandık mı ne diyorsunuz :)
Benim cihaz da durduk yere çok ısınıyordu bi ara. Yaklaşık 1 haftadır normale döndü. Bișey de yapmadım. Daha önce çok format attım ama sorun hep devam etti. Yazılımsaldır diye düşünüyorum. Bootloader kilidini açıp farklı bi rom yüklemeyi deneyin. Ben de öyle yapacağım..

mladenbmv

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ROOT
Cihazım
xiaomi mi5s
Konular
3
mi9 t pro veya diğercihazlara hafıza kartı takılmıyor,twrp den veya başka bir şekilde 128 gb bölümü iki ayrı disk olarak bölen veya kullanan varmı,şundan soruyorum her seferinde rom değiştirdiğimizde bazen istemeyerek tüm sistem ve hafızayı silebiliyoruz işte bu yüzden 128 gb ikiye bölüp sonra sadece sistem kısımı rom atarak garantiye ala bilme imkanımız varmı,deneyen varsa yazsın,çünkü her romdan önce komple taşımak işkence sonra tekrar taşımak işkence.

PocoF1Fth

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Fatih
Cihazım
Poco f1
Konular
0
ARKADAŞLAR Mİ9Tpro Almayı düşünüyorum s9plus kullanıcısıydım ve yoğun pubg oynayan biriyim dolby özelliği sayesinde ses kasma olayı çok iyiydi sonrasında poco f1 geçtm denemediğim kulaklık kalmadı ses kasamıyorum adam 20 mt yakınıma geliyo öyle alıyorum sesi s9 plusta 100mt ilerden duyardım acaba mi9t nin bu konuda performansı nasıldıe yardımcı olurmusunuz ?

messouth

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mesut
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
0
Sürekli AOD kullanımının ekran yanığı veya gölgelenme yapma ihtimali var mıdır acaba? Mi 9t pro kullanıyorum super amoled panelden dolayı bu konuda endişeliyim. Teknoloji marketlerdeki teşhir ürünlerinde çok fazla yanık ekran gördüğünü söyleyen var.

serkanulucay

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
Mi 9T Pro
Meslek
Öğretmen
Konular
0
ARKADAŞLAR Mİ9Tpro Almayı düşünüyorum s9plus kullanıcısıydım ve yoğun pubg oynayan biriyim dolby özelliği sayesinde ses kasma olayı çok iyiydi sonrasında poco f1 geçtm denemediğim kulaklık kalmadı ses kasamıyorum adam 20 mt yakınıma geliyo öyle alıyorum sesi s9 plusta 100mt ilerden duyardım acaba mi9t nin bu konuda performansı nasıldıe yardımcı olurmusunuz ?
Ses yüksekliği mükemmel ancak stereo bekleme. Kulaaklıkla idare eder. Sırf oyun için alacaksan samsung a serisine bak.

Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

serkanulucay

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
Mi 9T Pro
Meslek
Öğretmen
Konular
0
Sürekli AOD kullanımının ekran yanığı veya gölgelenme yapma ihtimali var mıdır acaba? Mi 9t pro kullanıyorum super amoled panelden dolayı bu konuda endişeliyim. Teknoloji marketlerdeki teşhir ürünlerinde çok fazla yanık ekran gördüğünü söyleyen var.
Diğer amoledlerde risk ne ise bunda da o. Ben gayet memnunum. Film izleme ve kamera ağırlıklı kullanıyorum telefonu.

Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt