- Adım
- Murat
- Cihazım
- Mi 9T PRO
- Konular
- 5
Yok hocam sen takip edeceksinAcilinca mesaj mi gelecek hocam sms falan mi
Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk
Yok hocam sen takip edeceksinAcilinca mesaj mi gelecek hocam sms falan mi
Nerden takip ediyoruz hocamYok hocam sen takip edeceksin
Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk
Evet hocam başladı keşke yapmasaydınız.Merhaba arkadaşlar, kayıtsız mi 9t pro cihazım var yaklaşık 2 aydır tek hat ile kullanıyorum. Bugün 2.sim yuvasına bi hat taktım ve biraz kullandım. Normalde her sim yuvası için 4 aylık kullanım süresi var diye biliyorum. Ben şimdi 2.hattı taktım diye o sim yuvasının da 4 aylık süresi başlamış mı oluyor ?
hattı taktım şebeke geldi, sonra bu olay aklıma geldiEvet hocam başladı keşke yapmasaydınız.![]()
2 hattın da süresi dolana kadar çift sim IMEI yöntemi gelir merak etmehattı taktım şebeke geldi, sonra bu olay aklıma geldiİş işten geçti, süre bitince eski telefonun imeisini attırıcaz zaten
![]()
Benim bundan önceki telefon 9SE ydi onun çift simde imeiliydi şu an da 9T Pro da böyle olmuyor mu ?2 hattın da süresi dolana kadar çift sim IMEI yöntemi gelir merak etme![]()
Valla dostum saatlerce oynuyorum en fazla 46 47 derece görüyorAlmadan önce burada sormuştum bir kişi ısınma var dese almazdım çünkü başlarda değilsede ileride telefon için sorun oluyor bu durum kimsede yoktu ama bana yine denk geldi kısmet ne diyim1 Ay olmadı alalı pubg de ısınıyor hadi neyse dedim şimdi arada oyun oynamasam bile ısınıyor hemde değerlere bakın.Donanımsalmıdır yandık mı ne diyorsunuz
![]()