Bu ekran sadece custom romlarda varArkadaşlar merhaba, k20 Pro cihazımda çin romu varken bu ekranı görüyordum ancak Global yükleyince gitti. Siz de durum nedir? Bu ekranı nasıl görebilirim ?Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
K20de band20de yoktur büyük şehir gibi yerlerde ikamet etmiyorsaniz 4gds sıkıntı yaşarsınız. Köylerde kasaba daha küçük yerler gibi. Global modellerde ise band20 mevcuttur sıkıntı yasamassinizArkadaslar merhaba bu gün xiaomi alacağım ama k20 pro mu mi9t mi alsam karar veremedim çünkü k20 pro global değil. k20 düşünmememin nedeni 8gb ram olması dışında bir şey yok düşünceniz nedir
6 ve 8 gb farkini pek hissetmezsiniz. Band 20 problem olabilir. 9t islemci bakimindan zayiftir. Farki hissedersiniz. Butce yeterliyse 9t pro tavsiye ederimArkadaslar merhaba bu gün xiaomi alacağım ama k20 pro mu mi9t mi alsam karar veremedim çünkü k20 pro global değil. k20 düşünmememin nedeni 8gb ram olması dışında bir şey yok düşünceniz nedir
Cihazda normalde bu tarz sorunlar yok tekrar yazılım atmayı deneyebilirsin.Cihazin üstünde kararli global surum var 3 gun once aldim cihazi suan kasma var cihazda oyunlarda fslan takılıyor. Neden kaynaklaniyo bu durum kapadim açtim duzelmedi
Bootloader acilmasini bekliyorum kac gunde açılır hocamCihazda normalde bu tarz sorunlar yok tekrar yazılım atmayı deneyebilirsin.
Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi