- Adım
- Abdurrahman
- Cihazım
- Meizu mx4
- Konular
- 0
K20 pro ile alırım bende bir madalya. Konu için teşekkürler.
k20 pro ile aranızdayım tek sıkıntım telefon kapandığında tekrar rom atmadan acılmıyor hayırlı gunler
Evet hocam açık. Uygulama bildirimlerine de tek tek girip baktım onlarda açık.Ayarlar - Ek ayarlar - Işığı yakıp söndür Açık mı?
Evet hocam açık. Uygulama bildirimlerine de tek tek girip baktım onlarda açık.
Cevap için teşekkür ediyorum hocam. Ama maalesef dediğiniz bütün ayarlar açık olduğu halde bildirim ışığı yanmıyor maalesef. Global 10.3.2.0 kullanıyorum çünkü otodan en son bu geldi. Siz 10.3.4 kullanıyorsunuz? Manuel mi indirdiniz? Eğer öyle ise link verebilir misiniz? Belki rom ile alakalı durumdur.Ayarlar - Bildirimler & durum çubuğu - Uygulama Bildirimleri içinde bildirim almak istediğiniz uygulamayı seçin altta bildirim kategorileri var onlarıda tek tek açın bende de ışık yanmamıştı bazı uygulamalarda bu şekilde düzeldi k20 pro global 10.3.4 rom kullanıyorum, bildirim göster açık oluyor fakat alt kategorilerde bildirimler açık olmadığı için bildirim gelmeyebiliyor ışık yanmıyor alt kategorileride ayarlama gerekiyor bu kategoriler her uygulamada olmuyor bazılarında oluyor.
Bana 10.3.2.0 dan sonra güncelleme gelmedi. Sizin ilk kurduğunuz global rom da 10.3.2.0 mis.. sonrasında otodan almissiniz. Neyse araştıracagm bulabilirsem , temiz kurulum yapıp yüklemeyi deneyeceğim. Teşekkürler.Blackelectro
Rehber - Redmi K20 Pro cihazı Globale sürüme ( MI 9T Pro ) Dönüştürme Rehberi bu konudaki gibi cihaza mi 9t pro romu global olanı yükledim diğer güncellemeler otomatik geldi