arkadaşlar çift sim IMEI atılması kesin bilgi
K20 Pro veya Mi 9T Pro için bilinen herhangi bir çift sim kayıt yöntemi piyasada henüz yok.Bir yerde bilgi eksikliği var sanırım hocam.ben de özellikle ikinciye tekrar arayıp sordum ikisi MD atıldığını söyledi redmi note 7 lerin sadece bir tanesini atıldığını söyledi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kilidin açılmasını bekliyorum bakalım uzaktan bağlanıp ikisine de eimei atacakmış
Yokmu bir fikri olan arkadaş? Mi8 kullanıcılarının gözünü seveyim.Arkadaşlar bildirim ışığı ile alakalı sorun yaşıyorum.. bütün ayarlar açık olduğu halde ışık yanmıyor.. bununla alakalı bir sorun yaşayan varmı? Çözümü bilen?
Arkadaşlar bende k20 pro eu 10.3.16 rom var. 10.4.6 rom eu sitesinde görünüyor ama ben güncelleme denetle kısmında görmüyorum. Ota üzerinden güncelleme olacak denmişti ama bu sürüme neden geçemiyorum? Yaşadığımız bir iki sorun var belki yeni versiyonda geçer diye düşünüyorum.
Yokmu bir fikri olan arkadaş? Mi8 kullanıcılarının gözünü seveyim.![]()
Global rom hocam. Henüz kilit açılmadıği için. 10.3.2.0. ayarlar açık. Ama ışığın yandığını bir kere bile görmedim.Hangi romu kullanıyorsunuz hocam? Bütün ayarların açık olduğuna eminseniz kullandığınız rom kaynaklı bir sorun olabilir.