Ana Başlık Mi9T Pro ve K20 Pro Kullanıcı Yorumları ve Öneriler [ Madalya Ödüllü ]

Mi 9T Pro / K20 Pro Sizce Nasıl ?

• Mükemmel. Herşeyi ile Çok Memnunum. Tavsiye ederim.

• Fiyatına ve performansına göre alınabilecek bir telefon.

• Beklentilerimi karşılamadı. Memnun kalmadım.

• Henüz araştırıyorum.Karar aşamasındayım.

• Kararsız kaldım.

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

fatihertugrul

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ertuğrul
Cihazım
mi mix 2
Konular
0
Redmi k20 ile aranızdayım.... mavi 8gb/128gb

Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

costebek

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
serkan
Cihazım
discovery
Konular
0
Merhabalar,
K20Pro 8 /128 lik kırmızı ile aranızdayım. yaklaşık 20 gündür kullanıyorum. MIUI Global 10.3.3.0 (PFKEUXM) Rom var.. 2-3 kere kendi kendine yeniden baslatma dısında bir sıkıntı yasamadım.

ilkeraslantas

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
ilker
Cihazım
K20 Pro
Konular
2
K20 Pro 8 / 256 ile bu aileye katıldım. Ekran koruyucu tavsiyelerine açığım ve önerebileceğiniz her şeye tabi ki :)

Barriss

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Barış
Cihazım
Redmi K20 Pro
Konular
10
K20 Pro 8 / 256 ile bu aileye katıldım. Ekran koruyucu tavsiyelerine açığım ve önerebileceğiniz her şeye tabi ki :)
Kenarları siyah nano aldım yakınlık sensörü devre dışı kaldı birini aradığım zaman ekranı kitlemek zorunda kalıyorum

Redmi K20 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Muharrem3452

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muharrem
Cihazım
K20Pro
Konular
0
K20 pro, her gün iyi ki aldım diyorum , mavisine hasta oldum.

TeAmo

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Oneplus 8t
Meslek
Turkcell
Konular
90
Raphael ; Mi9 TPro ve K20 Pronun Çin ve Global pazarda ki kod adları,
Raphaelin ; K20 Pro nun Hindistan versiyonun kod adı,
Davinci ; Mi 9 T nin kod adıdır.
Kod adını nerden öğrenebiliriz?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Merhaba hocam. Ekran koruyucu konusunda sıkıntılar var. Bir cok koruyucu denedim. Öncelikle zore nanolarda kenarlarda boşluk kaldı. Zore fiber nano denedim çok güzel oturdu fakat yakınlık sensörü çalışmadı.
Nillkin temperli cam aldım 50 tl ye. Onun da ya sağ köşe yada sağ köşe hava yapıyor oturmadı.
Blitzpower nano cam çok güzel oturuyor fakat kenarlardan biraz fazla boşluk kalıyor. Fazla parmak izi tutuyor.
Blitzpower curved kenarları siyah nano aldım bu da tam oturdu. Yakınlık sensörü düzgün çalışsın diye ekrandan hafif çaldım mecburen. Sorunsuz ve görüntü güzeldi.
Microcase nin ekran koruyucusu nu aldım. Ekranı milimi milimine kapattı. Hic bir şekilde hava kalmadı. Fakat çok esnek bir malzeme silikon gibi böyle. Güneş altında hafif ekran buğulu gözüküyor görüntüden memnun kalmadım birde çizikler böyle iz gibi kalıyor. Malzeme yapısını tam anlayamadım ama anlamışsınızdır.
Sonuç olarak bilitzpower nano ya döndüm. Koskoca nillkin markasının temperli camı olmadı bu telefona :)

Son düzenleme:

ilkeraslantas

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
ilker
Cihazım
K20 Pro
Konular
2
Kod adını nerden öğrenebiliriz?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Merhaba hocam. Ekran koruyucu konusunda sıkıntılar var. Bir cok koruyucu denedim. Öncelikle zore nanolarda kenarlarda boşluk kaldı. Zore fiber nano denedim çok güzel oturdu fakat yakınlık sensörü çalışmadı.
Nillkin temperli cam aldım 50 tl ye. Onun da ya sağ köşe yada sağ köşe hava yapıyor oturmadı.
Blitzpower nano cam çok güzel oturuyor fakat kenarlardan biraz fazla boşluk kalıyor. Fazla parmak izi tutuyor.
Blitzpower curved kenarları siyah nano aldım bu da tam oturdu. Yakınlık sensörü düzgün çalışsın diye ekrandan hafif çaldım mecburen. Sorunsuz ve görüntü güzeldi.
Microcase nin ekran koruyucusu nu aldım. Ekranı milimi milimine kapattı. Hic bir şekilde hava kalmadı. Fakat çok esnek bir malzeme silikon gibi böyle. Güneş altında hafif ekran buğulu gözüküyor görüntüden memnun kalmadım birde çizikler böyle iz gibi kalıyor. Malzeme yapısını tam anlayamadım ama anlamışsınızdır.
Sonuç olarak bilitzpower nano ya döndüm. Koskoca nillkin markasının temperli camı olmadı bu telefona :)
cevap işin teşekkür ederim bende alışveriş sitelerine baktığımda ilk gördüğüm blitzpowerdı . bahsettiğiniz 6d tam kaplayan nano glass diye geçiyor dimi yanlış almıyım bende :)

TeAmo

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Oneplus 8t
Meslek
Turkcell
Konular
90
cevap işin teşekkür ederim bende alışveriş sitelerine baktığımda ilk gördüğüm blitzpowerdı . bahsettiğiniz 6d tam kaplayan nano glass diye geçiyor dimi yanlış almıyım bende :)
Blitzpower da 6d tam kaplayan nano cam diye geçiyor hocam. Biraz fazla parmak izi bırakması konusunda zararı yok. Parmak izine olumsuz etkisi yok

teomans

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Teoman
Cihazım
Xiaomi K20 Pro
Konular
2
Selamlar. Harika ve güncel bilgi veren forum. Tebrik ederim. Telefon geldi. Ben 6/128 diye biliyordum 8/128 geldi. İlk iş bugün botloaderı başlattım. Doğal olarak 7 gün verdi. Bakalım Sonrası Rom. Hangi romu yükleyim karar veremedim. Global/Avrupa? Tavsiyeleriniz... Teşekkürler.

yabahut

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tayfun
Cihazım
K20Pro
Meslek
Öğrenci
Konular