- Adım
- Mevlüt
- Cihazım
- S24 Ultra
- Meslek
- Kombi Tamiri
- Konular
- 72
Evet hocam telefon mi 9t pro olarak üretilmiş. İçiniz rahat olabilir.
Tamamdır teşekkür ederimEvet hocam telefon mi 9t pro olarak üretilmiş. İçiniz rahat olabilir.
Rica ederim.iyi forumlar.Tamamdır teşekkür ederim
kutu ile telefonun içindeki imei karşılaştırma yapın.Cihaza hat takılmış mı imei oynanmış mı aktif mi değil mi nasıl anlarız arkadaşlar?
Bilen arkadaş var mı?Cihaza hat takılmış mı imei oynanmış mı aktif mi değil mi nasıl anlarız arkadaşlar?
Bilen arkadaş var mı?
4 ay veriyor bir de nasıl anlarız kaç ayımızın kaldığını yurtdışı cihazlar için
Ozaman Çift hattı da açmam için 4 ay dolmadan işlemi yaptırmam mı gerek hocam belki basit sorular ama kusura bakmayın ilk defa yurt dışı cihaz kullancam yurt dışına yönelme nedenim de kutulu faturalı cihazımın imei klonlanmış diye cihaz kapanacaktır diye mesaj geldi bende faturası filan var düzeltirim dedim sadece tek numara açıyolarmış netten araştırdım telefon sana evlat olucak yani hiç bi suçun yokken bide okdar uğraşacan açmak için bende madem garantili cihazda kapanıyo bu kadar para verip alma gerek yok yurt dışı alırım dedim o cihazı da özellikle o malum işi ypan yere götürdüm sattım onlardan da yurt dışı cihaz aldım ama ordan imei attırmadım benim gbi başkasının da imeisi çalınmasın diye yada ne bilim çalıntı filan bi cihazın imei atarlar durduk yere başıma iş alırım diye artı cihaz bende 3 yıldır vardı hiç tamir filan da vermedim nasıl çaldılar anlamış değilim işin özeti acemiyim ve malum yerden imei işi yaptırmak istemiyorum kendim eski bi telden alıp yapmak istiyorum ama işte onuda detaylı anlatan başdan sona rehber bulmam lazım forumdan yardım istiyeyim dedim arkadaş yasak olduğunu belirtti bende klidi açim bakim umarım devamında yanlış bişiler yapmama90ny44 8 ay süre sonunda da BL açamazsınız çünkü hücresel veri bağlantısı isteyecek açılma işlemi sırasında![]()
Ozaman Çift hattı da açmam için 4 ay dolmadan işlemi yaptırmam mı gerek hocam belki basit sorular ama kusura bakmayın ilk defa yurt dışı cihaz kullancam yurt dışına yönelme nedenim de kutulu faturalı cihazımın imei klonlanmış diye cihaz kapanacaktır diye mesaj geldi bende faturası filan var düzeltirim dedim sadece tek numara açıyolarmış netten araştırdım telefon sana evlat olucak yani hiç bi suçun yokken bide okdar uğraşacan açmak için bende madem garantili cihazda kapanıyo bu kadar para verip alma gerek yok yurt dışı alırım dedim o cihazı da özellikle o malum işi ypan yere götürdüm sattım onlardan da yurt dışı cihaz aldım ama ordan imei attırmadım benim gbi başkasının da imeisi çalınmasın diye yada ne bilim çalıntı filan bi cihazın imei atarlar durduk yere başıma iş alırım diye artı cihaz bende 3 yıldır vardı hiç tamir filan da vermedim nasıl çaldılar anlamış değilim işin özeti acemiyim ve malum yerden imei işi yaptırmak istemiyorum kendim eski bi telden alıp yapmak istiyorum ama işte onuda detaylı anlatan başdan sona rehber bulmam lazım forumdan yardım istiyeyim dedim arkadaş yasak olduğunu belirtti bende klidi açim bakim umarım devamında yanlış bişiler yapmam