Acr nin eski surumlerini kullanbilirsiniz hocamMerhaba arkadaşlar, Mi9t proda arama kaydetmek için stabil çalışan uygulama varmı?
Cihaz rootlu.
Miui:v11Global
Android:10
Hocam cihazınız rootlu ise mi Room stable Room çıktı . Cihazın orjinalinde kayıt varKullandığınız bildiğiniz sürüm var mı hocam
Teşekkür ederim hocam rom değiştirmeyi düşünüyorum aslında beni düşündüren diğer romlarda pil performansı nasıl acaba. Global v11 de ilk başlarda sıkıntı oldu ama 1 hafta sonra düzeldi hatta V10 a göre artış olduHocam cihazınız rootlu ise mi Room stable Room çıktı . Cihazın orjinalinde kayıt var
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
27-29 arasi surumlerde isimler beraber kaydediyor diye biliyorum hocam. Digerleri bilinmeyen olarak kaydediyor.Kullandığınız bildiğiniz sürüm var mı hocam
Hocam benim pil ve performans pek sıkıntılıTeşekkür ederim hocam rom değiştirmeyi düşünüyorum aslında beni düşündüren diğer romlarda pil performansı nasıl acaba. Global v11 de ilk başlarda sıkıntı oldu ama 1 hafta sonra düzeldi hatta V10 a göre artış oldu
bir çok rom kurdum şuan eu beta 9.12.5 kullanıyorum. arama kayıt desteği de var pil performası da mükemmelMerhaba arkadaşlar, Mi9t proda arama kaydetmek için stabil çalışan uygulama varmı?
Cihaz rootlu.
Miui:v11Global
Android:10
Telefon k20 pro olarak görünüyor değil mibir çok rom kurdum şuan eu beta 9.12.5 kullanıyorum. arama kayıt desteği de var pil performası da mükemmelhem de miui 11
evet k20 pro görünüyor da pek bişey değişmiyor.Telefon k20 pro olarak görünüyor değil mi
Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi