Ekran süresi ne kadar alıyorsunuz hocambir çok rom kurdum şuan eu beta 9.12.5 kullanıyorum. arama kayıt desteği de var pil performası da mükemmelhem de miui 11
Kullanıcılardan ekran süresi olsa hiç düşünmeyecemHocam benim pil ve performans pek sıkıntılı
Günde 3 defa rom attığım oluyor.
Şu an mmx team yaptığı son betayi kullanıyorum.
Evet custom romlarda k20 Pro olarak görülüyor.Telefon k20 pro olarak görünüyor değil mi
Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ekran süresi paylasimina bakın hocamEkran süresi ne kadar alıyorsunuz hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kullanıcılardan ekran süresi olsa hiç düşünmeyecem
Bu l1 ve l3 olayi nedir tam olarak hocam bir bilgin var mi ?Evet custom romlarda k20 Pro olarak görülüyor.
Ekran süresi paylasimina bakın hocam
Diğer - Mi 9 T Pro Ekran Süresi Paylaşımı
Evet arkadaşlar tek başlık altında kullandığımız rom ve ekran sürelerini paylaşalım. Rom değiştirmek isteyen arkadaşlara bir referans olsun... Mi-Room 10.3.17 Stabil sürüm.forum.miuiturkiye.net
Teşekkür ederim bilgileriniz icin üstad.Widevine lisansıdır L1 ve L3 olayı. L1 daha üst düzey bir sertifikadır. Özellikle Netflix gibi lisans üzerine çalışan sistemlerde L1 lisansı HD yayın veya videoları oynatır. L3 lisansı ise HD değil SD yayınları oynatır yani daha kalitesiz. Bildirim kadarıyla Xiaomi cihazlarda Persist kısmının tekrar yazılması veya düşürülmesiyle bu lisans kaybolur veya düşer. Çözümünü de tekrardan Persist flashlamak olarak biliyorum. Eu merkezli cihazlar tam sertifikalı olmak zorunda ve L1 ile gelirler.
Ekran süreleri tatmin edici, 9-10 saatEvet custom romlarda k20 Pro olarak görülüyor.
Ekran süresi paylasimina bakın hocam
Diğer - Mi 9 T Pro Ekran Süresi Paylaşımı
Evet arkadaşlar tek başlık altında kullandığımız rom ve ekran sürelerini paylaşalım. Rom değiştirmek isteyen arkadaşlara bir referans olsun... Mi-Room 10.3.17 Stabil sürüm.forum.miuiturkiye.net
Bunu bu romu kullanan birinden tavsiye ile öğrenebilirsiniz ben şahsen Mi Room ve stabilciyim. Bu arada çoğu custom romlar Xiaomi'nin CN (Çin) firmwareları üzerinden derlenirler, yenilikler ilk bu yazılımlara geldiği için. Ayrıca Xiaomi.Eu da Çin tabanlı Romdur. Beta olduğu için özellikle eski Betalarda Widevine lisans sıkıntıları yaşamıştı bazı kullanıcılar. Bence siz önce DRM Info ismindeki programdan kendi Widevine lisansınıza bakın ve sonrasında forumdan Eu Beta kurmuş bir kişi ile iletişime geçip lisans durumu hakkında bilgi edinin. En doğrusu böyle olacaktır, kullanmadığım rom hakkında kesin kanıya varamam. Fakat Mi Room Miui v10 Stabil'de Widevine L1 lisansına sahipti.Teşekkür ederim bilgileriniz icin üstad.
Yani eu beta da l1 bulunur netflixde sıkıntı yasamayiz anladığım kadariyla ?
Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Anladım hocam cok teşekkür ederim sağolun.Bunu bu romu kullanan birinden tavsiye ile öğrenebilirsiniz ben şahsen Mi Room ve stabilciyim. Bu arada çoğu custom romlar Xiaomi'nin CN (Çin) firmwareları üzerinden derlenirler, yenilikler ilk bu yazılımlara geldiği için. Ayrıca Xiaomi.Eu da Çin tabanlı Romdur. Beta olduğu için özellikle eski Betalarda Widevine lisans sıkıntıları yaşamıştı bazı kullanıcılar. Bence siz önce DRM Info ismindeki programdan kendi Widevine lisansınıza bakın ve sonrasında forumdan Eu Beta kurmuş bir kişi ile iletişime geçip lisans durumu hakkında bilgi edinin. En doğrusu böyle olacaktır, kullanmadığım rom hakkında kesin kanıya varamam. Fakat Mi Room Miui v10 Stabil'de Widevine L1 lisansına sahipti.
Ekran süreleri tatmin edici, 9-10 saat
İlk fırsatta deneyeceğim. Size de zahmet olmazsa nasıl geçileceğini gösteren rehber konu atabilirmisiniz hocam