Soru Mi9T memnun olan var mi?

kullanıcıadı

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
murat
Cihazım
redmi note 7
Konular
16
Bugun 1930 liraya 6/64 modelini aldim. BL kilidini acip bir sure kullandiktan sonra imei attirmayi dusunuyorum.

Merak ettigim imei atildiktan sonra cekim gucu, 4G, telefon gorusmeleri vs. sorunsuz, sikintisiz kullanip memnun olan var mi?

Cihazi aldik ama sanki imei olayi telefondan sogutacak gibi geliyor. Cunku ilk defa kayit disi bir cihaz aldim.

PURE

PORTAKAL
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buğra Çağlar
Cihazım
Mi 9T - DaVinci
Meslek
Tekniker
Konular
87
Öncelikle hayırlı olsun hocam cihazınız...
Ve malum işlem ile değişecek bir durum yok, içiniz rahat olsun. Band 20 silinme olayı mevcut değil. Sadece çift hat yerine tek hat olacak cihazınız.

Oyla:

byblt

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bülent
Cihazım
Redmi K20 Mi 9t
Meslek
grafiker
Konular
7
İmei gitmemesi için nasıl güncelleme yapmamiz gerekir

Oyla:

PURE

PORTAKAL
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buğra Çağlar
Cihazım
Mi 9T - DaVinci
Meslek
Tekniker
Konular
87
İmei gitmemesi için nasıl güncelleme yapmamiz gerekir

Custom Rom yüklü olur hocam ve genelde EU Rom kullanılır, çıkan güncellemeleri direkt olarak üzerine yükleyebilirsiniz.
TWRP üzerinden...

Oyla:

chnyldz03

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
cihan
Cihazım
mi 9t
Konular
7
ben ithalatçı olarak aldım çift sim kullanacağım için kayıtsızlarla uğraşmak istemiyorum 2930 falan geldi kuponla memnunum

Oyla:

byblt

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bülent
Cihazım
Redmi K20 Mi 9t
Meslek
grafiker
Konular
7
Custom Rom yüklü olur hocam ve genelde EU Rom kullanılır, çıkan güncellemeleri direkt olarak üzerine yükleyebilirsiniz.
TWRP üzerinden...
Teşekkürler ben güncelleme yi normal ayarlardan indirip mi yükleyeceğim öyleyse güncelleme uygulamasını sildim inmiyor geri nasıl yüklerim birde root sıkıntı olur mu

Oyla:

PURE

PORTAKAL
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buğra Çağlar
Cihazım
Mi 9T - DaVinci
Meslek
Tekniker
Konular
87
Teşekkürler ben güncelleme yi normal ayarlardan indirip mi yükleyeceğim öyleyse güncelleme uygulamasını sildim inmiyor geri nasıl yüklerim birde root sıkıntı olur mu

Rom'u tekrardan üzerine direkt olarak yükleyin hocam, veri kaybı olmadan geri gelmiş olur.
Root ile daha da güzelleştirirsiniz, emin olun.

Oyla:

byblt

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bülent
Cihazım
Redmi K20 Mi 9t
Meslek
grafiker
Konular
7
Rom'u tekrardan üzerine direkt olarak yükleyin hocam, veri kaybı olmadan geri gelmiş olur.
Root ile daha da güzelleştirirsiniz, emin olun.
Root ile neler yapılabilir birde ben ayarlardan güncelleme uygulamasi vardı onu sildim yanlışlıkla ayarlardan inmiyor güncelleme eu rom gelmişti güncelleme olarak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Root ile neler yapılabilir birde ben ayarlardan güncelleme uygulamasi vardı onu sildim yanlışlıkla ayarlardan inmiyor güncelleme eu rom gelmişti güncelleme olarak
Birde telefonum IMEI atılma üstünde rom var eu bunun üzerine güncelleme nasıl olur

Oyla:

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Birde telefonum IMEI atılma üstünde rom var eu bunun üzerine güncelleme nasıl olur

Güncelleme ile imei silinmez. Hard reset dediğimiz yöntemi yaparsan imei silinme durumu var, youtube ara kısmına "xiaomi hard reset "yazın videoyu izleyin ama sakın uygulamayın :)

Oyla:

PURE

PORTAKAL
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buğra Çağlar
Cihazım
Mi 9T - DaVinci
Meslek
Tekniker
Konular
87

Root ile neler yapılacağını, Google'dan fazlasıyla destek alabilirsiniz hocam.
Güncelleme uygulamasını da dediğim gibi, Rom'u yeniden indiriniz ve direk olarak TWRP'den kurunuz... Veri kaybı yaşamaz ve güncelleme uygulamasına kavuşmuş olursunuz.

Güncelleme ise yeni çıkan sürümü indirip, direkt üzerine kurmanız yeterli olacaktır ama unutmayın kuracağınız "EU Rom" olmalı. Yoksa sorunlar ve hatalar ile karşılaşırsınız.
Sistem güncelleme adlı uygulamayla gelen güncelleme kuruluyor mu yoksa kurulmuyor mu, bilmiyorum. O kadar uzun süreli bir Rom'da ya kalmadım ya da TWRP üzerinden kendim kurdum.

Oyla:
Üst Alt