Öncelikle hayırlı olsun
kullanıcıadı kardeşim. Herşeyden önce şunu belirtmek isterim ki, emin ol hiçbir şekilde seni soğutmayacak bir cihaz. Eğer hattın vodafone ise hangi markadan cihaz alırsan al sıkıntı, bunu buralarda herkes öğrendi zaten

Telefon görüşmesi gibi şeylerde sıkıntı yaşayacağını sanmıyorum. Herhangi bir imei patlama durumuyla karşılaşacağını da sanmıyorum ve ayrıca öyle olacak olsa bile daha 11 ay vaktimiz var. En fazla 250₺ daha bayılır kalıcı hale getirebiliriz. İkincisi ise ben xiaomi ile tanışalı 6 sene oldu yani mi4 ve redmi2 den beri Xiaomi kullanıcısıyım ve bugüne kadar nerden baksan 15 cihazını alıp kullanmışımdır. Ve bu 15 cihazdan sadece 1 tanesi resmi garantiliydi, diğerleri hep imei çakılıydı ve hiçbir şekilde hiçbir problem yaşamadım. Forumda bu şekilde cihaz satan kardeşlerimiz var ve bu kardeşlerimiz zaten cihazında senin dışında bir olumsuzluk oluştuğunda (gerektiğinde cihaz değişimine kadar) sana her türlü desteği ve garantiyi verirler. Bu konuda için rahat olsun. Üçüncüsü ise zaten custom rom kullanmaya başladığında neden daha önce böyle birşey yapmamışım diye kendine kızabilirsin dikkatli ol

Cihaz her yönü ile bana göre 20 numara 10 yıldız bir cihaz. 10 gün oldu kullanmaya başlayalı. Resmen keyifli keyifli kullanıyorum cihazı. Çentik belası yok, tam ekran, şarjı iyi, oyun oynamak keyifli, amoled ekran olduğu için renkler çok canlı, kameraları keyif verici. Yani kısacası ben her türlü memnunum cihazdan. Tek sıkıntım vodafone, 4g si beni ayar ediyor. İstanbul'da bir arkadaşıma da mi9t aldık. Onun hattı türkcell, benimki vodafone. Speedtest uygulamasını kurup hız testi yaptığımızda istanbul gibi bir yerde bile 13mbiti geçemedi. Turkcell ise 57mbiti gördü.