Soru Mi9T memnun olan var mi?

kullanıcıadı

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
murat
Cihazım
redmi note 7
Konular
16
Bugun 1930 liraya 6/64 modelini aldim. BL kilidini acip bir sure kullandiktan sonra imei attirmayi dusunuyorum.

Merak ettigim imei atildiktan sonra cekim gucu, 4G, telefon gorusmeleri vs. sorunsuz, sikintisiz kullanip memnun olan var mi?

Cihazi aldik ama sanki imei olayi telefondan sogutacak gibi geliyor. Cunku ilk defa kayit disi bir cihaz aldim.

byblt

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bülent
Cihazım
Redmi K20 Mi 9t
Meslek
grafiker
Konular
7
Bizimki IMEI atılma dostum

Güncelleme ile imei silinmez. Hard reset dediğimiz yöntemi yaparsan imei silinme durumu var, youtube ara kısmına "xiaomi hard reset "yazın videoyu izleyin ama sakın uygulamayın :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Root ile neler yapılacağını, Google'dan fazlasıyla destek alabilirsiniz hocam.
Güncelleme uygulamasını da dediğim gibi, Rom'u yeniden indiriniz ve direk olarak TWRP'den kurunuz... Veri kaybı yaşamaz ve güncelleme uygulamasına kavuşmuş olursunuz.

Güncelleme ise yeni çıkan sürümü indirip, direkt üzerine kurmanız yeterli olacaktır ama unutmayın kuracağınız "EU Rom" olmalı. Yoksa sorunlar ve hatalar ile karşılaşırsınız.
Sistem güncelleme adlı uygulamayla gelen güncelleme kuruluyor mu yoksa kurulmuyor mu, bilmiyorum. O kadar uzun süreli bir Rom'da ya kalmadım ya da TWRP üzerinden kendim kurdum.
Eu romda atılan IMEI gitmez yani

Bizimki IMEI atılma dostum

Eu romda atılan IMEI gitmez yani
Sağolun yanliz ben menude ki güncelleme uygulamasını sildim ayarlardan da güncelleme kısmına girmiyor

Oyla:

batuozalp

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Batuhan
Cihazım
Mi 9T, MIX 2S
Meslek
Paramedik
Konular
14
Dostlar bende almayı düşünüyorum ancak bu yasalar ile bu IMEI durumu ne olacak var mı bi bilgi beni de bilgilendirir misiniz ? Çünkü tr garanti 3500 tl 128. Kayıtsız 2250 değmez o kadar para vermeye araya bi telefon daha alınır yani. Ayrıca rom atma konusuna hakimim yedeği falan yok mu önceden ımeı yedeği alınıyordu o şekilde yapsak olmuyor mu ?

Oyla:

kullanıcıadı

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
murat
Cihazım
redmi note 7
Konular
16
Cihazin her yonden arastirdim, inceledim hatta yabanci kaynaklara bile baktim ama cok gec fark ettigim ve inanilmaz moralimi bozan kotu bir yani var cihazin.

Sar degeri...

Hem bas hem govde asiri derece fazla. Gorunce inanamadim. Bu kadar yuksek sar degeri uzun yillara vurunca insana zarar verir. Niye bu kadar yuksek acaba?

Oyla:

seif_al_din

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Yasin
Cihazım
Mi 9T
Konular
4
Cihazin her yonden arastirdim, inceledim hatta yabanci kaynaklara bile baktim ama cok gec fark ettigim ve inanilmaz moralimi bozan kotu bir yani var cihazin.

Sar degeri...

Hem bas hem govde asiri derece fazla. Gorunce inanamadim. Bu kadar yuksek sar degeri uzun yillara vurunca insana zarar verir. Niye bu kadar yuksek acaba?
Sar değeri ne kadar acaba ben araştırdım bulamadım.

Oyla:

iquique

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Soner
Cihazım
11 Lite 5G 780g
Meslek
Mühendis
Konular
7
arkadaşlar peki sahibinden.com'da istanbuldan bu telefonu satan mağazalar var. birisi şunu demiş "KAYIT İŞLEMİ YAPILMIŞTIR SİM KART TAK KULLAN"

128 GB fiyatı da 2250 Lira. şimdi bu telefonu alınca 4 ay sonra bir sorun yaşar mıyız?

Garantili kayıtlı cihazlar 3500 liradan satılırken, bu 1250 lira daha ucuz. insan acaba diye şüpheye düşüyor

Son düzenleme:
Oyla:

chaka

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Erol
Cihazım
iPhone
Konular
6
arkadaşlar peki sahibinden.com'da istanbuldan bu telefonu satan mağazalar var. birisi şunu demiş "KAYIT İŞLEMİ YAPILMIŞTIR SİM KART TAK KULLAN"

128 GB fiyatı da 2250 Lira. şimdi bu telefonu alınca 4 ay sonra bir sorun yaşar mıyız?

Garantili kayıtlı cihazlar 3500 liradan satılırken, bu 1250 lira daha ucuz. insan acaba diye şüpheye düşüyor
Hocam imei atılmış cihazlar bunlar o yüzden ucuz

Oyla:

kleeia

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Samet
Cihazım
Mİ 8 SE
Konular
0
Yasa kabul edildi artık bu saatten sonra imei atılmış cihaz almanızı tavsiye etmem

Oyla:

LaCRiMaL

Since MI 4...
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat YÜKSEL
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Sağlık Mem. / 112
Konular
24
Öncelikle hayırlı olsun kullanıcıadı kardeşim. Herşeyden önce şunu belirtmek isterim ki, emin ol hiçbir şekilde seni soğutmayacak bir cihaz. Eğer hattın vodafone ise hangi markadan cihaz alırsan al sıkıntı, bunu buralarda herkes öğrendi zaten punch~~ Telefon görüşmesi gibi şeylerde sıkıntı yaşayacağını sanmıyorum. Herhangi bir imei patlama durumuyla karşılaşacağını da sanmıyorum ve ayrıca öyle olacak olsa bile daha 11 ay vaktimiz var. En fazla 250₺ daha bayılır kalıcı hale getirebiliriz. İkincisi ise ben xiaomi ile tanışalı 6 sene oldu yani mi4 ve redmi2 den beri Xiaomi kullanıcısıyım ve bugüne kadar nerden baksan 15 cihazını alıp kullanmışımdır. Ve bu 15 cihazdan sadece 1 tanesi resmi garantiliydi, diğerleri hep imei çakılıydı ve hiçbir şekilde hiçbir problem yaşamadım. Forumda bu şekilde cihaz satan kardeşlerimiz var ve bu kardeşlerimiz zaten cihazında senin dışında bir olumsuzluk oluştuğunda (gerektiğinde cihaz değişimine kadar) sana her türlü desteği ve garantiyi verirler. Bu konuda için rahat olsun. Üçüncüsü ise zaten custom rom kullanmaya başladığında neden daha önce böyle birşey yapmamışım diye kendine kızabilirsin dikkatli ol drunk~~giggle~~:D Cihaz her yönü ile bana göre 20 numara 10 yıldız bir cihaz. 10 gün oldu kullanmaya başlayalı. Resmen keyifli keyifli kullanıyorum cihazı. Çentik belası yok, tam ekran, şarjı iyi, oyun oynamak keyifli, amoled ekran olduğu için renkler çok canlı, kameraları keyif verici. Yani kısacası ben her türlü memnunum cihazdan. Tek sıkıntım vodafone, 4g si beni ayar ediyor. İstanbul'da bir arkadaşıma da mi9t aldık. Onun hattı türkcell, benimki vodafone. Speedtest uygulamasını kurup hız testi yaptığımızda istanbul gibi bir yerde bile 13mbiti geçemedi. Turkcell ise 57mbiti gördü.

Son düzenleme:
Oyla:

byblt

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bülent
Cihazım
Redmi K20 Mi 9t
Meslek
grafiker
Konular
7
Öncelikle hayırlı olsun kullanıcıadı kardeşim. Herşeyden önce şunu belirtmek isterim ki, emin ol hiçbir şekilde seni soğutmayacak bir cihaz. Eğer hattın vodafone ise hangi markadan cihaz alırsan al sıkıntı, bunu buralarda herkes öğrendi zaten punch~~ Telefon görüşmesi gibi şeylerde sıkıntı yaşayacağını sanmıyorum. Herhangi bir imei patlama durumuyla karşılaşacağını da sanmıyorum ve ayrıca öyle olacak olsa bile daha 11 ay vaktimiz var. En fazla 250₺ daha bayılır kalıcı hale getirebiliriz. İkincisi ise ben xiaomi ile tanışalı 6 sene oldu yani mi4 ve redmi2 den beri Xiaomi kullanıcısıyım ve bugüne kadar nerden baksan 15 cihazını alıp kullanmışımdır. Ve bu 15 cihazdan sadece 1 tanesi resmi garantiliydi, diğerleri hep imei çakılıydı ve hiçbir şekilde hiçbir problem yaşamadım. Forumda bu şekilde cihaz satan kardeşlerimiz var ve bu kardeşlerimiz zaten cihazında senin dışında bir olumsuzluk oluştuğunda (gerektiğinde cihaz değişimine kadar) sana her türlü desteği ve garantiyi verirler. Bu konuda için rahat olsun. Üçüncüsü ise zaten custom rom kullanmaya başladığında neden daha önce böyle birşey yapmamışım diye kendine kızabilirsin dikkatli ol drunk~~giggle~~:D Cihaz her yönü ile bana göre 20 numara 10 yıldız bir cihaz. 10 gün oldu kullanmaya başlayalı. Resmen keyifli keyifli kullanıyorum cihazı. Çentik belası yok, tam ekran, şarjı iyi, oyun oynamak keyifli, amoled ekran olduğu için renkler çok canlı, kameraları keyif verici. Yani kısacası ben her türlü memnunum cihazdan. Tek sıkıntım vodafone, 4g si beni ayar ediyor. İstanbul'da bir arkadaşıma da mi9t aldık. Onun hattı türkcell, benimki vodafone. Speedtest uygulamasını kurup hız testi yaptığımızda istanbul gibi bir yerde bile 13mbiti geçemedi. Turkcell ise 57mbiti gördü.

Tek şeye takıldım 250 TL verip kaydedecegiz ama pasaport şarj değil mi ?

Oyla:
Üst Alt