- Adım
- Emre
- Cihazım
- Redmi K60
- Meslek
- Öğrenci
- Konular
- 61
Rica ederimÇok ince ve bilgilendiricisiniz.. Çok teşekkür ediyorum..
Rica ederimÇok ince ve bilgilendiricisiniz.. Çok teşekkür ediyorum..
12.5 China ve 11 globalde guzel hocamResmi sürüm olarak neyi önerirsiniz. EEA kullanıyorudum ama son sürümde fb whatsapp gibi programlarla dosya paylaşımı sıkıntılı
Çok güzel süre almışsınız, rom linki var mı rica etsemResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Masik 9.5
5:30 saat az hocam ben 10 saat görüyordumÇok güzel süre almışsınız, rom linki var mı rica etsem
Hocam bu cihazla 10 saat biraz hayal ürünü gibi.5:30 saat az hocam ben 10 saat görüyordum
Evet 5 buçuk saat az ama şu yönden düşün, uzun süre bekleme süresi vermiş. Şahsen bana uzun süre bekleme ile 5 saat verse de kabulumdur. Ekran süresi ne kadar çok olursa olsun eğer telefon boştayken şarj tüketiyorsa olmaz5:30 saat az hocam ben 10 saat görüyordum
Çok zorlar ve parlaklığı kısık şekilde sadece film vs. Hafif şeyler yapılırsa imkansız değil ama normal kullanımda 6-7 saat verirse bu cihaz için yeterli bir miktarHocam bu cihazla 10 saat biraz hayal ürünü gibi.
evet normal kullanimda 7:30 saat aliyordum eski telefonda ama sadece wifi ve netflix oldumu 10-11 görüyorEvet 5 buçuk saat az ama şu yönden düşün, uzun süre bekleme süresi vermiş. Şahsen bana uzun süre bekleme ile 5 saat verse de kabulumdur. Ekran süresi ne kadar çok olursa olsun eğer telefon boştayken şarj tüketiyorsa olmaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Çok zorlar ve parlaklığı kısık şekilde sadece film vs. Hafif şeyler yapılırsa imkansız değil ama normal kullanımda 6-7 saat verirse bu cihaz için yeterli bir miktar