Yardım Mi9t Ekran Sorunu Hakkında

Eqinox

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Sebahattin
Cihazım
Mi9t
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global
Telefon Modeli
Mit9t
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Merhaba,
Gitti Gidiyor dan satın almış olduğum Xiaomi Türkiye garantili Mi9t modelinde ekteki resimdeki sorun çıkmıştır ürünü OUNO servise götürmüş ve servis incelemesi sonunda servis değişim/iade raporu verilmiştir.Bu rapor ile ürünü iade ettim ve sonrasında aynı üründen tekrar satın aldım ve bu üründe de birebir aynı sorun ile karşılaştım ve onuda direk iade ettim, dün itibari ile bu üründen tekrar satın aldım ve ürünüm elime ulaştı ürünü kontrol ettiğimde tekrar aynı sorunla karşılaştım.

Sorun tam olarak şifre yada parmak izi ekranındayken ve düşük ışık ayarındayken karanlık bir ortamda ekteki resimlerdeki mevcut sorun olan bölge bölge karanlık lekeler çıkıyor ışık olan bir ortamda belli olmuyor 3 telefonda da birebir aynı sorunun olması markaya karşı olan güvenimi zedeledi açıkçası bu durum tam olarak neden kaynaklanmaktadır ?arkadaşımda aynı cihazdan mevcut bundan 6 ay kadar önce satın aldı ancak onda böyle bir sorun mevcut değil bazı serilerde bu sorunun olduğunu düşünüyorum üründen ciddi anlamda soğudum konuyla ilgili yardımınızı rica ediyorum.
Bu sorunla alakalı ileride daha büyük problem yaşar mıyım sorun normal midir ? normal ise ilk cihazda servis sorunun olduğunu tespit etti ve ürüne değişim raporu verdi konuyla alakalı bilgi olan arkadaşlar ve mi9t kullanıcıları aynı sorunu yaşıyor mu? Ona göre ürünü iade edeceğim yada kullanacağım. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Ekli dosyalar

• IMG-20200312-WA0002.jpg
    IMG-20200312-WA0002.jpg
    73,5 KB · Görüntüleme: 51
  • IMG-20200312-WA0003.jpg
    IMG-20200312-WA0003.jpg
    63,2 KB · Görüntüleme: 49

dorothy

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Swat
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
EGM
Konular
21
Hocam ben 2 kere üst üste aynı hatayı aldığım bi cihazı gidipte 3.sefer almazdım,yine gidip iade edin başka modele yönelin tek önerebileceğim şey bu.

Oyla:

Eqinox

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Sebahattin
Cihazım
Mi9t
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
BU cihazı internetten çok araştırdım ve içeme sinerek aldım ancak nassıl bir şanstır ki 3 defa aynı sorun oldu ekran normal kullanımda hiçbir sorunu yok hatta test uygulamasını çalıştırıncada herhangi bir piksel hatası gölgelenme olmuyor ancak şifre ekranında düşük ışıkta özellikle ekteki temalarda bu sorunu yapıyor Amoled ekranın doğasında olan bir durummu yoksa gerçekten bir sorun mu var tam emin olamadım.

Oyla:

61celal61

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Celal
Cihazım
Mi 9T
Konular
19
Gerçekten bir sorun var bence gayet açık ve net, 3 sefer aynı problemi yaşamış olmanız şahsen çok can sıkıcı benim bile canım sıkıldıheadbang~~
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İade edip farklı ve güvenilir bir yerden aynı üründen alabilirsiniz telefon bence gayet iyi bir model

Oyla:

Eqinox

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Sebahattin
Cihazım
Mi9t
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
2 sefer aynı satıcıdan 1 seferde farklı bir satıcıdan aldım ve hepside Türkiye garantili cihazlar birdaha bu riske giremem farklı biryer dende alsam aynı şekilde olma ihtimali yüksek bence seri ile alakalı bir sıkıntı var gibi bu cihazı kullanan arkadaşlarda kontrol edip yazabilirlerse çok sevinir cevaplar için çok teşekkürler.

Oyla:

MortySmith

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet
Cihazım
Xiaomi mi 9t
Konular
4
2 sefer aynı satıcıdan 1 seferde farklı bir satıcıdan aldım ve hepside Türkiye garantili cihazlar birdaha bu riske giremem farklı biryer dende alsam aynı şekilde olma ihtimali yüksek bence seri ile alakalı bir sıkıntı var gibi bu cihazı kullanan arkadaşlarda kontrol edip yazabilirlerse çok sevinir cevaplar için çok teşekkürler.
Sanırım ekrandaki şu gölgelenmeyi söylüyorsunuz değil mi? Ben en düşük parlaklığa aldım ve banyoya gittim malum bu saatlerde karanlık orası oluyor herhangi bir problem yok. Geçmiş olsun. Sanırım mi 9t size yaramıyor alternatif model bakın.

Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Eski cihazım olan k20 pro da da benzer bir durum vardı. Tema değişikliklerinde düzeliyordu, geri geliyordu. Yazılımsal olduğu bariz belliydi. Ben uzun bir süre kullandım ve şu anda da sevdiğim bir abim kullanıyor. Herhangi bir sorun çıkarmadı. Sadexe ana ekranda görünüyor, diğer ekranlarda oyunlarda ve uygulamalarda sorun olmaması yazılımsal olduğuna inandırıyor beni.

Oyla:

NovaTR

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tarık
Cihazım
Redmi K20 Pro
Konular
4
Merhaba,
Gitti Gidiyor dan satın almış olduğum Xiaomi Türkiye garantili Mi9t modelinde ekteki resimdeki sorun çıkmıştır ürünü OUNO servise götürmüş ve servis incelemesi sonunda servis değişim/iade raporu verilmiştir.Bu rapor ile ürünü iade ettim ve sonrasında aynı üründen tekrar satın aldım ve bu üründe de birebir aynı sorun ile karşılaştım ve onuda direk iade ettim, dün itibari ile bu üründen tekrar satın aldım ve ürünüm elime ulaştı ürünü kontrol ettiğimde tekrar aynı sorunla karşılaştım.

Sorun tam olarak şifre yada parmak izi ekranındayken ve düşük ışık ayarındayken karanlık bir ortamda ekteki resimlerdeki mevcut sorun olan bölge bölge karanlık lekeler çıkıyor ışık olan bir ortamda belli olmuyor 3 telefonda da birebir aynı sorunun olması markaya karşı olan güvenimi zedeledi açıkçası bu durum tam olarak neden kaynaklanmaktadır ?arkadaşımda aynı cihazdan mevcut bundan 6 ay kadar önce satın aldı ancak onda böyle bir sorun mevcut değil bazı serilerde bu sorunun olduğunu düşünüyorum üründen ciddi anlamda soğudum konuyla ilgili yardımınızı rica ediyorum.
Bu sorunla alakalı ileride daha büyük problem yaşar mıyım sorun normal midir ? normal ise ilk cihazda servis sorunun olduğunu tespit etti ve ürüne değişim raporu verdi konuyla alakalı bilgi olan arkadaşlar ve mi9t kullanıcıları aynı sorunu yaşıyor mu? Ona göre ürünü iade edeceğim yada kullanacağım. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Tamamen yazılımsal olduğunu düşünüyorum,bende k20 pro var ilk aldığımda global rom yüklü geldi,dediğin gibi şifre ekranında öyle şeyler vardı,normal ekranda ve kullanımda sorun olmadığı için yazılımsal olduğunu düşünüp pek takmadım,daha sonra cihazım işlem gördü,farklı romlar yüklendi,şuan orjinal avrupa romu yüklü ve o lekeler yok,sanırım yazılımsal,globalde yazılımda vardı o lekeler,ancak avrupa yazılımında yok ya da custom romlarda (mi room ve xiaomi.eu)'da yoktu,bence iade etmeniz için mantıklı bir sebep değil,kullanmaya devam etmenizi öneririm.

Oyla:

Termux

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Mi 9 T
Konular
20
8 ay falan oldu böyle bir sorun yok iyiki almışım mi9t mi

Oyla:

ekinox122

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eko
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Harekat Memuru
Konular
10
Bendede garantisiz yurtdışı 9T var fakat bir sorun ile karşılaşmadım 6 ay oldu alalı kötü tesadüf olmuş

Oyla:
Üst Alt