Çözüldü Mi9 se root atma

Zoraki33

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Xiaomi Mi9T Pro
Meslek
Boş
Konular
20
Cevap gelmedi kimseden

Harry Morgan

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Rıdvan
Cihazım
Mi 4LTE 2/16
Konular
4
Yok yok kardeşim olmuyo kurdum cihaz twrp moddan çıkmıyor bu 5 inci oldu yeter bıktım usandım nerde hata yapıyorum nerde yanlış yapıyorum bilemedim twrpden cikamayinca wipe factory reset atiyorum telefona sonra ayarlar sistem güncellemesi en son paket indirden v11.0.6.0 indirip baştan kur diyince twrp de acilip indirdigi global romu ordan kuruyor sonra telefon açılınca twrp varmı diye kontrol ediyorum yok. 5 kez bu twrp yüzünden cihaz twrp moddan cıkamadı. Yüklüyorum reboot sistem diyorum twrp cikiyor. Magisk yok kontrol ediyorum cihazda root düzgün yüklü değil diyor. Acaba önceki magisk sürümünü kaldırırken bir yerde hatamı yaptım acaba sorun ne olabilir?
Hocam aynı durumu ben de yaşıyorum global ve eea romlara root atamıyorum önce boot ekranı geliyor ama hemen reset atıp recovery'ye giriyor. Zibilyon tane rom/mod kurdum ama şunun neyden kaynaklandığını anlayamadım.

Zoraki33

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Xiaomi Mi9T Pro
Meslek
Boş
Konular
20
Ya ben ilk başta twrp aracindan ilk twrpyi kurdum olmadi twrpde kaldi. Sifirladim yeniden telefon>ayarlar>güncelleme>en son paketi indirip kurdum. Sonra yeniden twrp araci ile twrp 2.ci secenegi kurdum o oldu. Magiskte yükledim oda oldu. Ama ondan sonra olanlar beni bıktırdı. Magisk sürümü degistirecem diye ne bir daha magisk kurabildim nede twrp her defasinda telefon twrp kaldi 5 kez yeniden telefonu sıfırladım bende

Muradovs

MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut Furkan
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Bar Şefi
Konular
275
Ya ben ilk başta twrp aracindan ilk twrpyi kurdum olmadi twrpde kaldi. Sifirladim yeniden telefon>ayarlar>güncelleme>en son paketi indirip kurdum. Sonra yeniden twrp araci ile twrp 2.ci secenegi kurdum o oldu. Magiskte yükledim oda oldu. Ama ondan sonra olanlar beni bıktırdı. Magisk sürümü degistirecem diye ne bir daha magisk kurabildim nede twrp her defasinda telefon twrp kaldi 5 kez yeniden telefonu sıfırladım bende
Hocam bende bir sıkıntı olmuyordu dediğim TWRP'yi kurup magisk v20.1 flashlayın.

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104

Siz rom değiştirmek istiyor musunuz yoksa stock/fabrika/orijinal romda mı kalmak istiyorsunuz ?

Rom değiştirmek istiyorsanız , twrp kurduktan sonra İLK iş (stock/fabrika/orijinal romda olduğunuz için) magisk 19.3 yükleyin.

Yükleme bittikten sonra videomdaki adımları yaparak geçmek istediğiniz romu yükleyip kullanın.

Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

Zoraki33

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Xiaomi Mi9T Pro
Meslek
Boş
Konular
20
Siz rom değiştirmek istiyor musunuz yoksa stock/fabrika/orijinal romda mı kalmak istiyorsunuz ?

Rom değiştirmek istiyorsanız , twrp kurduktan sonra İLK iş (stock/fabrika/orijinal romda olduğunuz için) magisk 19.3 yükleyin.

Yükleme bittikten sonra videomdaki adımları yaparak geçmek istediğiniz romu yükleyip kullanın.

Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
Ben global v11.0.6.0 da kalmak istiyorum. Sadece amacım bi kaç modül var mesela 84 hz ekran yada hifi ses yada sterio ses modüllerini entegre etmek telefona amacım. Oda ilk kurdugum magisk sürümü olmuyormus o yüzden twrp işlemi ilk olmadi sonraki twrp oldu. Sonra modülleri kurdum ama calismadi. Bende magisk degistirecem diye her defasinda twrp ekraninda kalip yeniden telefonu sifirlayip yeniden güncelledim. Ne rom flashladim ne rom degistirmek istiyorum. Root kontrol programida böyle diyor

Ekli dosyalar

• Screenshot_2020-02-13-16-19-37-874_com.joeykrim.rootcheck.jpg
    Screenshot_2020-02-13-16-19-37-874_com.joeykrim.rootcheck.jpg
    509,9 KB · Görüntüleme: 5

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Ben global v11.0.6.0 da kalmak istiyorum. Sadece amacım bi kaç modül var mesela 84 hz ekran yada hifi ses yada sterio ses modüllerini entegre etmek telefona amacım. Oda ilk kurdugum magisk sürümü olmuyormus o yüzden twrp işlemi ilk olmadi sonraki twrp oldu. Sonra modülleri kurdum ama calismadi. Bende magisk degistirecem diye her defasinda twrp ekraninda kalip yeniden telefonu sifirlayip yeniden güncelledim. Ne rom flashladim ne rom degistirmek istiyorum

Android 10 sürümlerinde (sizin cihazı bilmiyorum) twrp kalıcı olması için orangefox recovery yada custom rom kullanmak gerekiyormuş.

BL açıp twrp kurduktan sonra stock/fabrika/orijinal romda kalmanın mantığı yok ki hocam ?

Bana custom romlara güvenmiyorum, bilgilerimi /özelimi vs çalar demeyin sakın....

Zoraki33

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Xiaomi Mi9T Pro
Meslek
Boş
Konular
20
Hocam bende bir sıkıntı olmuyordu dediğim TWRP'yi kurup magisk v20.1 flashlayın.
Hocam şu ne demek bana bi acıklayin belkide bütün sorun o magiski kaldirirken oldu. Talimatlarida aynen yaptigima eminim. Magiske girdim altta kaldirdan kaldirdim. Telefonu yeniden başlattim. Magisk hala duruyodu. Ama magisk icinde hani 2 tane yükle var 1 v20.1 yada işte v20.3 herneyse o güncel degil gibi bisey yaziyodu. Bende kalan magisk apkyi sildim sorun ordanmi kaynaklaniyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Android 10 sürümlerinde (sizin cihazı bilmiyorum) twrp kalıcı olması için orangefox recovery yada custom rom kullanmak gerekiyormuş.

BL açıp twrp kurduktan sonra stock/fabrika/orijinal romda kalmanın mantığı yok ki hocam ?

Bana custom romlara güvenmiyorum, bilgilerimi /özelimi vs çalar demeyin sakın....
Hayır sorun o degil. Bu işler için acemiligimden korkuyorum. Daha şu sorunumu cözememişken birde rom degistirme işine girip telefonu hepten brick etmekten korkuyorum. Saglam tam talimatli düzgüm net kisa anlatimla twrp ne bilim magisk yada gerekirse dediginiz gibi rom kurayim ama basit anlasilir net olunmasi gerek bi yer atladan.
Bu arada android 10 degilim. 9 dayim ben global neyse o v11.0.6.0 yani

Ekli dosyalar

• Screenshot_2020-02-13-16-19-37-874_com.joeykrim.rootcheck.jpg
    Screenshot_2020-02-13-16-19-37-874_com.joeykrim.rootcheck.jpg
    509,9 KB · Görüntüleme: 3

Muradovs

MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut Furkan
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Bar Şefi
Konular
275
Hocam şu ne demek bana bi acıklayin belkide bütün sorun o magiski kaldirirken oldu. Talimatlarida aynen yaptigima eminim. Magiske girdim altta kaldirdan kaldirdim. Telefonu yeniden başlattim. Magisk hala duruyodu. Ama magisk icinde hani 2 tane yükle var 1 v20.1 yada işte v20.3 herneyse o güncel degil gibi bisey yaziyodu. Bende kalan magisk apkyi sildim sorun ordanmi kaynaklaniyor

Hayır sorun o degil. Bu işler için acemiligimden korkuyorum. Daha şu sorunumu cözememişken birde rom degistirme işine girip telefonu hepten brick etmekten korkuyorum. Saglam tam talimatli düzgüm net kisa anlatimla twrp ne bilim magisk yada gerekirse dediginiz gibi rom kurayim ama basit anlasilir net olunmasi gerek bi yer atladan.
TWRP kurabiliyorsanız rom'da kurarsınız hocam sade ve basit anlatımlar mevcut korkmayın.

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104

Buyurun okuyun/inceleyin...

Üst Alt