Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Videoyu izledimde orda inen twrp ismini degistirip twrpp yapiyor iki p ile misal bende emrah yazsam ordaki kodu girerken atıyorum fastboot flash recovery emrah.img yapıcam?
Mi 9 SE için ADB ve USB driverlarını sizinle paylaşmak istedim, iyi kullanımlar. :) Qualcomm Driver; İndirmek İçin Tıklayın Minimal ADB Fastboot İndirmek İçin Tıklayın Mi PC Suite; İndirmek İçin Tıklayın
Herşeyi harfiyen uyguladım telefon fastboot modda bütün komutlarla yaptım telefon fastboot modda kapandı bekledim bekledim bekledim twrp de açılacak diye ama açılmadı bende kendim açtım sonra ses açma ve power la kontrol ettiğimde twrp yüklenmemiş nerede hata yapmış olabilirim? driverlar yüklü ve usb hata ayıklama açıktı
Herşeyi harfiyen uyguladım telefon fastboot modda bütün komutlarla yaptım telefon fastboot modda kapandı bekledim bekledim bekledim twrp de açılacak diye ama açılmadı bende kendim açtım sonra ses açma ve power la kontrol ettiğimde twrp yüklenmemiş nerede hata yapmış olabilirim? driverlar yüklü ve usb hata ayıklama açıktı
Bütün olanlar bunlar. ama yinede olmadı twrp de açılmadı. Telefon fastboot modda kapanıyor açılmıyor. Bende kendim açıyorum açılmadığı için. Bekliyorum videodaki gibi twrp modda açılsın diye ama açılmıyo
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ya yardım edin nolur yardım edin yine twrp modda kaldı reboot sistem diyorum çıkmıyor lütfen yardım edin cıldırıcam yemin ediyorum
Bütün olanlar bunlar. ama yinede olmadı twrp de açılmadı. Telefon fastboot modda kapanıyor açılmıyor. Bende kendim açıyorum açılmadığı için. Bekliyorum videodaki gibi twrp modda açılsın diye ama açılmıyo
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ya yardım edin nolur yardım edin yine twrp modda kaldı reboot sistem diyorum çıkmıyor lütfen yardım edin cıldırıcam yemin ediyorum
Twrp Recovery Yükleme 1. İşlemlere başlamadan önce bootloader kilidinin açık (bootloader unlock) olması gerekmektedir 2. Xiaomi USB driverları kurun 3. Ayarlar - ek ayarlar - geliştirici seçeneklerinden Usb hata hata ayıklamayı aktif edin. 4. USB kablo ile telefonunuzu bilgisayara bağlayın (USB...
Yok yok kardeşim olmuyo kurdum cihaz twrp moddan çıkmıyor bu 5 inci oldu yeter bıktım usandım nerde hata yapıyorum nerde yanlış yapıyorum bilemedim twrpden cikamayinca wipe factory reset atiyorum telefona sonra ayarlar sistem güncellemesi en son paket indirden v11.0.6.0 indirip baştan kur diyince twrp de acilip indirdigi global romu ordan kuruyor sonra telefon açılınca twrp varmı diye kontrol ediyorum yok. 5 kez bu twrp yüzünden cihaz twrp moddan cıkamadı. Yüklüyorum reboot sistem diyorum twrp cikiyor. Magisk yok kontrol ediyorum cihazda root düzgün yüklü değil diyor. Acaba önceki magisk sürümünü kaldırırken bir yerde hatamı yaptım acaba sorun ne olabilir?