Çözüldü Mi9 se root atma

equuleus

Sun Wukong.
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre Can
Cihazım
Mi 10T
Meslek
Yazılım Mühendisi
Konular
75
İlk onu denedim olmadı bende wipe bölümünden telefonu komple sıfırladım şimdide ne ses çıkıyor telefondan nede wifi çalışıyor. Bende korkumdan rom falan yapamam diye şu haliyle ayarlardan güncelleme bölümünden en güncel kısmından yeniden v11.0.6 güncellemesini indiriyorum :(
Hocam eğer inen dosya 2.x veya 3.x GB değilse sorun çıkabilir.MI Flash'den kurmanızı öneririm.Dediğim boyutlardaysa stok romu kurar gibi kurar telefona ama şuan TWRP yok mu sizde? Sanırım TWRP stok güncellemeleri kuramıyor.

Zoraki33

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Xiaomi Mi9T Pro
Meslek
Boş
Konular
20
yeniden twrp kurdum cihaza bu kez twrp düzgün çalıştı fakat dediğim gibi yeniden telefonu kendi güncelleyicisinden güncelliyorum. şu ses ve wifi sorunum çözülürmü acaba sizce? bu arada önceki kurduğum twrp galiba hatalıymış bu twrp oldu gibi

equuleus

Sun Wukong.
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre Can
Cihazım
Mi 10T
Meslek
Yazılım Mühendisi
Konular
75
yeniden twrp kurdum cihaza bu kez twrp düzgün çalıştı fakat dediğim gibi yeniden telefonu kendi güncelleyicisinden güncelliyorum. şu ses ve wifi sorunum çözülürmü acaba sizce? bu arada önceki kurduğum twrp galiba hatalıymış bu twrp oldu gibi
Çözülür hocam,yazılımsal duruyor.

Zoraki33

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Xiaomi Mi9T Pro
Meslek
Boş
Konular
20
Düzeldi cihaz. Yeniden kendi orjinal romuna döndüm. Lakin bu twrp uygulama olarak gelmiyomu? Her defasinda twrp mod icin bilgisayarami baglamak gerek

Zoraki33

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Xiaomi Mi9T Pro
Meslek
Boş
Konular
20
Twrp yi yüklememe rağmen ses kısma ve power tuşlarıyla açmak istedigim zaman fasboot modda aciliyor twrp yüklenmemiş oluyor. Önce yükleniyor sonra reboot sistem dedikten sonra kayboluyor. Magisk sorunsuz yüklendi ama twrp gidiyor her defasinda pc ye baglayip yeniden twrp yüklemek zorunda kaliyorum

xm4sk

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
19
Ses yukseltme ve power tuslari ile dener misiniz

Zoraki33

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Xiaomi Mi9T Pro
Meslek
Boş
Konular
20

Zoraki33

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Xiaomi Mi9T Pro
Meslek
Boş
Konular
20
Selamın aleyküm.
Cihazım imei kayıtlı olup daha önceki denemelerimde twrp ve magisk yükleme çabalarımda telefon twrp modda kaldı bende bu işlemi 3 kez telefonu sıfırlayıp yeniden global rom indip kurmayla atlattım. Bana düzgün bir şekilde twrp kurabileceğim bi twrp aracı önerin yeniyim yardımlarınıza ihtiyacım var. Ve başka bir husus twrp moddan cıkmayan cihazı yeniden ayarlar güncelleme kısmından en güncel yazılımı indir dedikten sonra inen yazılımı kurarken telefon twrp modda yazılımı kuruyor ne hikmetse yazılım kurulduktan sonra twrp aracı bir daha çıkmıyor (ses+power) sorunsuz kuracağım bir twrp aracı ve driver lazım yardım resimde telefon bilgileri mevcut...

Ekli dosyalar

• Screenshot_2020-02-12-20-51-44-757_com.android.settings.jpg
    Screenshot_2020-02-12-20-51-44-757_com.android.settings.jpg
    184,7 KB · Görüntüleme: 6

Muradovs

MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut Furkan
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Bar Şefi
Konular
275
Selamın aleyküm.
Cihazım imei kayıtlı olup daha önceki denemelerimde twrp ve magisk yükleme çabalarımda telefon twrp modda kaldı bende bu işlemi 3 kez telefonu sıfırlayıp yeniden global rom indip kurmayla atlattım. Bana düzgün bir şekilde twrp kurabileceğim bi twrp aracı önerin yeniyim yardımlarınıza ihtiyacım var. Ve başka bir husus twrp moddan cıkmayan cihazı yeniden ayarlar güncelleme kısmından en güncel yazılımı indir dedikten sonra inen yazılımı kurarken telefon twrp modda yazılımı kuruyor ne hikmetse yazılım kurulduktan sonra twrp aracı bir daha çıkmıyor (ses+power) sorunsuz kuracağım bir twrp aracı ve driver lazım yardım resimde telefon bilgileri mevcut...
Bu twrpyi öneriririm.

Zoraki33

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Xiaomi Mi9T Pro
Meslek
Boş
Konular
20
Bu twrpyi öneriririm.
Tamam ne yazıyorsa uygulayacağım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Videoyu izledimde orda inen twrp ismini degistirip twrpp yapiyor iki p ile misal bende emrah yazsam ordaki kodu girerken atıyorum fastboot flash recovery emrah.img yapıcam?

Son düzenleme:
Üst Alt