- Adım
- Taha
- Cihazım
- Mi 9
- Meslek
- Pazarcı
- Konular
- 8
Onuda dene caniminsan pubg falan dertamam asphalt ve subway denicem
Onuda dene caniminsan pubg falan dertamam asphalt ve subway denicem
Onuda dene canimPubg 60 fps limit var ama yine de daha akıcı oluyor diyordu one plus 7 procular. Sizde deneyin bakalım
Pubg de fark oldu mu? En çok akıcılığı hangi oyunda hissettin ? Eğer gerçekten oyunalar da hissettirmiyorsa yapmaya gerek yok. Menüler de sağa sola akıcı geçse nolur geçmese nolursubway ve asphaltta fark goremedim.hatta biraz dusuk fps le calisti desem yeridir.pubg denicem birazdan
bazi oyunlarda farkediyor.pubg de ufak bi fark oldu gibi ama fps counter olmadi mi net bisey goremem ama menu ve normal kullanimda bile farkediyor.esimde de mi 9 var ve ikisini karsilastirdim.onunkini kullanmak istemiyorum.ekran suresinde 1 saat oynayacak sekilde bataryayi hizli tuketiyor yani millet 6 7 saat aliyoken ben 5 saat ekram suresi aliyorumPubg de fark oldu mu? En çok akıcılığı hangi oyunda hissettin ? Eğer gerçekten oyunalar da hissettirmiyorsa yapmaya gerek yok. Menüler de sağa sola akıcı geçse nolur geçmese nolur
Haklisin göz alıştığı zaman vazgeçemiyor. Ben çok oynayan biri değilim zaten. Biraz hızlı gitsin şarj birşey olmaz. Rom değiştirmeden sadece rootlayıp global orjinal olarak yapacağım bu modu. Bide so n olarak ısınma durumu nasıl ? Isınma da çok artış oldu mu 60 a görebazi oyunlarda farkediyor.pubg de ufak bi fark oldu gibi ama fps counter olmadi mi net bisey goremem ama menu ve normal kullanimda bile farkediyor.esimde de mi 9 var ve ikisini karsilastirdim.onunkini kullanmak istemiyorum.ekran suresinde 1 saat oynayacak sekilde bataryayi hizli tuketiyor yani millet 6 7 saat aliyoken ben 5 saat ekram suresi aliyorum
bu saatten sonra 60hz telefon kullanmam.artik 90 120hz ne varsa onu alirim telefon olarak
MI 9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Isınma yapıyor Stabil değil ekranı öldürme riski var.Arkadaşlar ben bu işin uzmanı değilim ama madem hiçbir sorun yok neden bunu xiaomi'nin mühendisleri düşünemedi? Uzun vadede cihaza zarar vereceğini düşünüyorum
Hocam sağol. Isınma en büyük düşman zaten. Bu telefonun en güzel yanı az ısınmasıIsınma yapıyor Stabil değil ekranı öldürme riski var.