- Adım
- Taha
- Cihazım
- Mi 9
- Meslek
- Pazarcı
- Konular
- 8
Hocam merhaba ben yeni üye oldum. Siz hangi romu kullanıyorsunuz 84 hz de ? Birde ben yeni Mi9 telefon aldım global versiyon sıfır Dubai den geldi. Ben direk cihazın bootloader kilidini açıp magisk ile root yapmayı düşünüyorum. Ve rom felan değiştirmeden (zaten bilgim yok o konuda) direk miui ile yapmak istiyorum 84 hz. Bir sorun olur mu acaba? Xda geliştiricileri miui ile yapmış çünkü video da görünüyor. Bide öğrenmek istediğim son birşey var şimdi bu telefon global versiyon yazıyor kutuda. Güncelleme alıyor yani dimi. Root dan sonra güncelleme almama gibi bir sorun olur mu? Eğer Rom değiştirirsem globallığı bozuluyor mu ? Yine güncelleme alır mı mesela pixel experince diye bir rom varmış hızlıymış. Alırmı güncelleme bu rom. Şimdiden teşekkürler lütfen cevaplar mısınız bütün sorularımı. Kusura bakmayın yanlış birşeyler yazdıysam bilgim yok çünkü yeni merak saldım bu işlereHerhangi bir sorun yok pil konusunda çok takıntılı değilim ama çok bir değişiklik yok. Ama unutmayın bu sadece mi 9 için yapılabilecek bir işlem diğer telefonlar için denemeyiniz lütfen.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: