Hocam mi8 için denedim cihaz fastboot moduna girdi ne yaptıysam çıkmadı recovery yada twrp girmiyor mi flash ile rom attım yine aynı yardımcı olursanız sevinirimBu modu kullanmak kendi sorumluluğunuzdadır!
Henüz ekrana herhangi bir hasara yol açıp açmadığı bilinmiyor.
Herhangi bir MIUI veya MIUI tabanlı olmayan ROM'da çalışmalıdır.
Kurulum:
Ekteki Lanthanum System Toolbox.apk dosyasını ve dbto.img dosyasını indirin.
Lanthanum System Toolbox'ı yükleyin.
Root erişimi verin
Soldaki menüden Partition settings sekmesini açın ve dtbo öğesini bulun
dtbo ögesini tıklayıp Export image seçin ve orjinal yedeğinizin nereye kaydedeceğinizi seçin.
Sonra dtbo tekrar tıklayın ve flash image seçip ekte indirdiğimiz dbto.img seçin ve yükleyin.
Başarılı bir kurulumdan sonra telefonu yeniden başlatın.
Her şeyi geri döndürmek için orijinal dbto dosyasını (yedeklediğimiz) flaşlamanız ve telefonu yeniden başlatmanız gerekir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Hocam sakın mi8 için denemeyin ben yaptım fastboot moduna girdi ne yaptıysam yapamadım Nalet birşey olduŞimdi sormak istediğim bu işlem sadece mi 9 için mi geçerli?
Bence konuyu açan yönetici arkadaş hatali. Acilan konudaki içeriklerin denenmeden forumda yayinlanmamasi gerekiyor. Mi8 e yükleyen arkadaslar da neye göre yuklediler oda bir muamma. Arkdaslar denenmemis ve kesin bir sonucu olmayan islemleri yapmayın
Yaklaşık 1 haftadır telefonumu 84hz olarak kullanıyorum bana öyle geldi ki telefon gerçekten çok akıcı oldu sanki eskiden kasıyormuş gibime geliyor. Ayrıca eğer uygulama ile yüklerken hata alırsanız bilgisayar ile CMD üzerinden yükleyebilirsiniz.
Şimdi oyunda deneyeyim.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Pubg Mobile ve Mobile Legends oyununda game turbo ile 60 FPS üstüne çıkmıyor diğerlerini bende tam test etmedim
xiaomi eu beta 9.8.1 kurdum.üzerine bu modu yükledim ve çalışıyor.herhangi bir sorun olursa buradan yazacağım ama sanki 60hz iken kasıyodu telefon.şimdi gözle görülür derece daha seri çalışıyor.ben çok beğendim.pili çok etki etmez ve sorun çıkarmazsa süper olur.
Çözüm yedeğinizi geri yükleyineu stabil 11.0.3 de denedim ama telefon açılmıyor. Çözüm önerisi olan varsa acil yardım edebilir mi ?
cihaz mi 9