- Adım
- gökhan
- Cihazım
- mi 10t pro
- Konular
- 3
Evet beyler, şuan itibariyle operasyon başarı ile sonuçlandı. Öncelikle miui 11 den miui 10 android 9a dönerken twrp değişmemiz lazım. Güncel twrp hata veriyor android 9 romu kurarken..Ben custom rom (mi room )kullanıyorum. bu linkteki twrp işinizi görür.
forum.miuiturkiye.net
Lanthanum system toolbox işlemleri için de ( spoyler: video) daki adamın yaptığı şekilde yapın. yani dtbo dosyayısını yüklerken dosyalarım klasöründen seçerek yapın, direk kurmaya çalışınca uygulamadan atıyor.
ilk izlenim olarak aradaki fark belli oluyor, daha akıcı oldu. Oyun oynamadığım için o konuda bişey diyemiyorum,batarya tüketiminene kadar etki eder muammma ama gayet güzel şuan için yağ gibi akıyo ekran. Eksi olarak, eski sürüm rom olduğu için karanlık mod yok. ilerleyen zamanlarda artısını eksisini yazarım . Konu başlığı ve yardımları için ClassiCTR , hocama teşekkür ediyorum..
Recovery - [Android 11] Xiaomi Mi 9 Twrp 3.4.0-10 Tek Tuş Yükleme Aracı
Twrp Recovery Yükleme 1. İşlemlere başlamadan önce bootloader kilidinin açık (bootloader unlock) olması gerekmektedir 2. Xiaomi USB driverları kurun 3. Ayarlar - ek ayarlar - geliştirici seçeneklerinden Usb hata hata ayıklamayı aktif edin. 4. USB kablo ile telefonunuzu bilgisayara bağlayın. 5...
![forum.miuiturkiye.net](https://forum.miuiturkiye.net/data/assets/logo/xiaomi-logo-freelogovectors.net_-400x400.png)
Lanthanum system toolbox işlemleri için de ( spoyler: video) daki adamın yaptığı şekilde yapın. yani dtbo dosyayısını yüklerken dosyalarım klasöründen seçerek yapın, direk kurmaya çalışınca uygulamadan atıyor.
ilk izlenim olarak aradaki fark belli oluyor, daha akıcı oldu. Oyun oynamadığım için o konuda bişey diyemiyorum,batarya tüketiminene kadar etki eder muammma ama gayet güzel şuan için yağ gibi akıyo ekran. Eksi olarak, eski sürüm rom olduğu için karanlık mod yok. ilerleyen zamanlarda artısını eksisini yazarım . Konu başlığı ve yardımları için ClassiCTR , hocama teşekkür ediyorum..