Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
RehberMi9 Bootloader Kilidi Nasıl Açılır? Videolu ve Resimli Anlatım
merhaba benim telefonum mi8se benim sorunum şu ki telefon şebeke almıyor benim de bootloader kilidini açmam lazım telefon sinyal çekmeden bunu nasıl yapıcam yardım edebilicek biri çıkarsa çok mutlu olurum
Kilidini açmaya çalıştığınız cihazın 625****203 numaralı Mi Hesabına ait olduğu ve cihazın sahibi olan bu hesap tarafından kapatıldığı belirtilmiş. Cihazı yeni satın aldıysanız derhal iade etmenizi ve bulunduğunuz şehirdeki güvenlik güçlerine haber vermenizi tavsiye ederim. Cihaz bir başkasına ait görünüyor ve bu kişi cihazı uzaktan kapatmış muhtemelen çalıntı bildiriminde de bulunmuştur.
merhaba bende de aynı sorunu veriyor ama kilitleyen hesap benim kendi hesabım daha önceden açmıştım ben kilidi sonradan yanlışlıkla kilitledim şimdi telefona güncelleme yaptım çin sürümü benim telefon bu arada şebeke gitti bootloader kilidini nasıl açıcam yardımcı olur musunuz
Usb Hata ayıklamayı açınız.
Ayarlar- Geliştirici Seçenekleri- Oem kilit başvurusunu yapınız ve Oem kilit aç sekmesini aktif ediniz.
Ayarlar - Mi hesabı- Oem kilit başvurusun da ve Unlock tool da eklediğiniz Mi hesaplarını aynı giriniz.
Sürücülerin kurulu olduğundan emin olunuz.
64 bit işletim sistemine sahip bir bilgisayar ve Usb2.0 portu kullanınız.