Çözüldü Mi8SE Nereden Alayım ?

• Konbuyu başlatan CRTL
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 40
  • Görüntüleme 8K

hasanbasdereli

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hasan
Cihazım
Note 6 Pro
Konular
9
meCOOL ben mi 8 lite kullanıyordum. şebeke ve 4g proplemleri yüzünden sattım 8 SE'ye geçtim. iyiki de geçmişim. imei yüzünden 4g kullanamıyorsun diyorsunda mi 8 lite dada 4g çekmediği için kullanamıyorsun ve şuan için servise göndermekten başka çözümü yok. böyle dahamı iyi olacak? ayrıca 8 se ile 4g kullanamayan olursa çözümü mevcut operatör tarafından desteklenen bir cihaza takıp aktif ediyorsun sorun çözülüyor. ben şahsen daha önce aktif ettiğim için sorunsuz kullanıyorum.

meCOOL

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Android 9
Cihazım
Xiaomi mi 8 lit
Konular
15
meCOOL ben mi 8 lite kullanıyordum. şebeke ve 4g proplemleri yüzünden sattım 8 SE'ye geçtim. iyiki de geçmişim. imei yüzünden 4g kullanamıyorsun diyorsunda mi 8 lite dada 4g çekmediği için kullanamıyorsun ve şuan için servise göndermekten başka çözümü yok. böyle dahamı iyi olacak? ayrıca 8 se ile 4g kullanamayan olursa çözümü mevcut operatör tarafından desteklenen bir cihaza takıp aktif ediyorsun sorun çözülüyor. ben şahsen daha önce aktif ettiğim için sorunsuz kullanıyorum.
Hasan, kardeş ben hiç bir problem ile karşılaşmadım. Üstelik millette volte ve voı kanser ederken mi 8 lite da mükemmel çalışıyor. Ben memnunum. Elektronik şans işi. Şanssızlık yaşadıysan bir şey diyemem.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bilgin olmadan fikrin oluyor maalesef bu da insanları yanlış yönlendiriyor. Lütfen böyle yapma.
Arkadaşım neden insanları yanlış yönlendireyimki. Bahsettiğin o telefon daha golabal bile değil. İşim yoksa rom yükle, yazılım yükle habire uğraş dur. Herkes anlamıyor bu işlerden farkındasın demi. Ayrıca ben orjinallikten yanayım. Bana söylermisin şu an mi 8 se yi bir tane orjinal ımeı ile kullanan biri varmı. Ayrıca evet mi 8 lite kullanıyorum ve sorun yaşamadım. Kvk garantili. Sorun yaşamadığım bir cihazı sen yaşadın diye neden kötüleyim ki.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2019-04-03-09-18-32-067_com.android.chrome.png
    Screenshot_2019-04-03-09-18-32-067_com.android.chrome.png
    326,7 KB · Görüntüleme: 29
Son düzenleme:

loradona

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa Yama
Cihazım
mi 8 se
Konular
1
Hasan, kardeş ben hiç bir problem ile karşılaşmadım. Üstelik millette volte ve voı kanser ederken mi 8 lite da mükemmel çalışıyor. Ben memnunum. Elektronik şans işi. Şanssızlık yaşadıysan bir şey diyemem.

Arkadaşım neden insanları yanlış yönlendireyimki. Bahsettiğin o telefon daha golabal bile değil. İşim yoksa rom yükle, yazılım yükle habire uğraş dur. Herkes anlamıyor bu işlerden farkındasın demi. Ayrıca ben orjinallikten yanayım. Bana söylermisin şu an mi 8 se yi bir tane orjinal ımeı ile kullanan biri varmı. Ayrıca evet mi 8 lite kullanıyorum ve sorun yaşamadım. Kvk garantili. Sorun yaşamadığım bir cihazı sen yaşadın diye neden kötüleyim ki.

3 aydır mi8se kullanıyorum ne 4g ne çift sim ne volte ne rom hiç bir sıkıntım olmadı. Bencede insanları böyle korkutmayın. Ha garantisi olsun derseniz 8lite alın performans olsun derseniz se

hasanbasdereli

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hasan
Cihazım
Note 6 Pro
Konular
9
meCOOL elimde 2 adet8 lite var ikiside sorunlu kapalı alanlarda 4g bağlanmıyor internete giremiyorum. açık alanda sorun yok. birini sattım diğerinide satmaya çalışıyorum. 8 se de hiç bir sıkıntı yaşamıyorum 4g konusunda. ayrıca xiaomi kullanıcıları olarak bir gerçeği kabul etmek gerekir ki yazılım olarak vasat cihazlar. eğer 8 lite kullanmaya devam etsemde custom rom'a geçecektim. sadece reklamlar için bile rom değiştirmeye değer. bunlar tercih meselesidir. sen rom vs. uğraşmak istemezsin. benim ise hoşuma gider. ayrıca garanti konusuna gelincede 'ben garantili cihaz alacak kadar zengin bir insan değilim.' denenmiş ve fabrikasyon hatalı gelmemiş bir cihazda düşürmediğin yüksek sıcak yüksek soğuk göstermediğin sürece sorun yaşama ihtimalin çok düşüktür. bunları yaparsan zaten cihazın garanti kapsamına girmiyor. bana göre garantiye ekstra para ödemek sadece para tuzağıdır.

meCOOL

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Android 9
Cihazım
Xiaomi mi 8 lit
Konular
15
meCOOL elimde 2 adet8 lite var ikiside sorunlu kapalı alanlarda 4g bağlanmıyor internete giremiyorum. açık alanda sorun yok. birini sattım diğerinide satmaya çalışıyorum. 8 se de hiç bir sıkıntı yaşamıyorum 4g konusunda. ayrıca xiaomi kullanıcıları olarak bir gerçeği kabul etmek gerekir ki yazılım olarak vasat cihazlar. eğer 8 lite kullanmaya devam etsemde custom rom'a geçecektim. sadece reklamlar için bile rom değiştirmeye değer. bunlar tercih meselesidir. sen rom vs. uğraşmak istemezsin. benim ise hoşuma gider. ayrıca garanti konusuna gelincede 'ben garantili cihaz alacak kadar zengin bir insan değilim.' denenmiş ve fabrikasyon hatalı gelmemiş bir cihazda düşürmediğin yüksek sıcak yüksek soğuk göstermediğin sürece sorun yaşama ihtimalin çok düşüktür. bunları yaparsan zaten cihazın garanti kapsamına girmiyor. bana göre garantiye ekstra para ödemek sadece para tuzağıdır.
Kardeş iyi günlerde kullan sen telefonunu....

Dfnipk

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Nevertoolate
Cihazım
Redmi note 6pro
Konular
12
Semers iletişimden aldığımız mi 8 se ye fabrika ayarı ya da format atarsak arılan IMEI silinir mi ?

meCOOL

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Android 9
Cihazım
Xiaomi mi 8 lit
Konular
15
Hayır silinmez

Captainalp

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alp
Cihazım
Mi note 3
Konular
7
Bencede ilginç. Telefonunu orjinal ımeı numarası ile kullanamıyorsun. Gerçekten ilginç....
E yani ? 4g kullanabiliyorum sonucta yalana gerek yok...

3 aydır mi8se kullanıyorum ne 4g ne çift sim ne volte ne rom hiç bir sıkıntım olmadı. Bencede insanları böyle korkutmayın. Ha garantisi olsun derseniz 8lite alın performans olsun derseniz se
Kesinlikle bilip bilmeden bol keseden atmamak lazim muhtemelen kendisi mi 8 lite kullanicisi hata yapmis baskalarida yapsin istiyor. İmei baska diye ben sayet islemcisi daha kotu bir telefonu daha fazla paraya asla almazdim.

Son düzenleme:

rudeboytr

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Rıdvan
Cihazım
Xiaomi Mi 8 SE
Konular
1

orjinal imei olması ne kaybettirecek yada ne kazandıracak ki. ayrıca orjinal global dahi alsam yine rom yükleyeceğim bu telefonu alan kişiler zaten bunu biliyorlar bu işlerden anlıyorlar. kaldı ki anlamasa dahi aldığı için güncel TR rom ile veriyorlar. tabi ki bu tercih meselesi ama kendi imesi olması yada olmaması telefona artı özellik eklemez.

DeeD

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ibrahim
Cihazım
Mi 4 + m5s+mix2
Konular
5
Biz satalim üstadim. get açalim sahibinden üzerinden satişini yapalım.

Üst Alt