Global ram olmamasının eksi tarafları neler ?Alıcağınız mi8 se nin global romu olmadığını biliyosundur umarım
Ben artıları söyleyimGlobal ram olmamasının eksi tarafları neler ?
Mi 8 se alma. Çünkü resmi garantisi yok. Ve 50 yıllık eski telefonun ımeı sini çakıyorlar. Sonra 4g çekmiyor diye dolanırsın buralarda. Git resmi garantili mi 8 lite al keyfine bak.Merhaba;
1 hafta içinde Xiaomi Mi8SE Telefon almaya karar verdim ama nereden alacagıma henüz karar veremedim. sahibinden de TURAN GSM diye bir yer buldum ama oradan alırsam önce havale sonra kargo şeklinde yapabilrim çünkü İstanbulda değil Uşaktayım. burada uygun fiyata satan da yok.
Turan GSM güvenilir midir veya başka bir yer tavsiye edebilir misiniz, kapıda ödeme veya havale sonrası kargo şeklinde güvenebilecegim ?
Mi 8se kullaniyorum 4g baglantisiyla su an ilginc.Mi 8 se alma. Çünkü resmi garantisi yok. Ve 50 yıllık eski telefonun ımeı sini çakıyorlar. Sonra 4g çekmiyor diye dolanırsın buralarda. Git resmi garantili mi 8 lite al keyfine bak.
Bencede ilginç. Telefonunu orjinal ımeı numarası ile kullanamıyorsun. Gerçekten ilginç....Mi 8se kullaniyorum 4g baglantisiyla su an ilginc.
Bilgin olmadan fikrin oluyor maalesef bu da insanları yanlış yönlendiriyor. Lütfen böyle yapma.Bencede ilginç. Telefonunu orjinal ımeı numarası ile kullanamıyorsun. Gerçekten ilginç....