- Adım
- Alptekin
- Cihazım
- Xiaomi Mi 8
- Konular
- 21
Benim için asıl önemli olan konu şu an sadece fiyat hocam. Garanti dedin mi Apple dan başkasını tanımam bizzat tecrübe ettim çok defa. Android cihazların %90 oranında garanti yokmuş gibi düşünebiliriz. Veya bizler garanti kelimesini yanlış yorumluyor olabiliriz. Telefonda bir sorun çıktığında paramızla bile yaptırmıyorlar. Garanti olunca ''paranızla'' yaptırıyorsunuz. Tek tük vardır garantiden memnun kalan Android ekosisteminde. O kadar da önem vermiyorum bu yüzden o konuya. Özetle sorunsuz, akıcı, uygun ve yerinde yazılım güncellemesi desteği, güncel bir telefon almak istiyorum. Beklemek en doğrusu. Fiyat belirleyici olacaktır.bende garanti konusunda katılıyorum mümkünse garanti yokmuş gibi düşünün çünkü beni 2 aydır uğraştırıyorlar
İthalatçı garanti hizmeti kocam bir sıfır ve rezalet
paranızla rezil olmak istemiyorsanız ithalatçı garantiden uzak durun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Siz yazarken ben de yazmışım cevabım size de verilmiş gibi oldu teşekkür ederim öncelikleHocam hangi markaya giderseniz gidin bu tarz forum sitelerine baktığınızda memnun olmayan sıkıntısı olan insanları göreceksiniz. Burada sizin bu sorunlara müdahaleniz veya ne derece önemsediğiniz ön planda olacak. Arkadaşımda Mi Mix var ilk modeli. Kamerası iyi bir telefon değil ama o bunu önemsemiyor. 1 yıldır cihazı kullanıyor toplasan 10 tane fotoğraf çekmemiştir. Demem o ki siz hemen karamsarlığa kapılmayın. Bakın bazı mi5'lerde ekran yanma sorunu veya hayalet ekran problemi ortaya çıktı. Kullanılan paneller buna sebep verdi, ama benim aldığım cihazda bu sorunlar oluşmadı. Oluşmuş olsaydı da ben o paneli değiştirmeyecektim. Burada sizin kullanım alışkanlıklarınız gerçekten çok önemli. Ayrıca arkadaşın bahsettiği sorunlar MİUİ 9 arayüzünde olanlar. Şuan MİUİ 10 verilme arefesinde Mi 8 olmak üzere bir çok cihaza.
Mi 5 sahibi olarak ben şuan MİUİ 10 kullanıyorum ve MİUİ 9 ' la arasında dağlar kadar fark var. Ülkeye bir gelsin cihaz, yazılımı Globala dönsün, ondan sonra tartar ölçersin, ama şuan için problem etme her şeyi bence. İçin rahat olsun![]()