İnceleme mi8 sorunları ve satın alma tavsiyesi

demircialptekin

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alptekin
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Konular
21
bende garanti konusunda katılıyorum mümkünse garanti yokmuş gibi düşünün çünkü beni 2 aydır uğraştırıyorlar
İthalatçı garanti hizmeti kocam bir sıfır ve rezalet
paranızla rezil olmak istemiyorsanız ithalatçı garantiden uzak durun
Benim için asıl önemli olan konu şu an sadece fiyat hocam. Garanti dedin mi Apple dan başkasını tanımam bizzat tecrübe ettim çok defa. Android cihazların %90 oranında garanti yokmuş gibi düşünebiliriz. Veya bizler garanti kelimesini yanlış yorumluyor olabiliriz. Telefonda bir sorun çıktığında paramızla bile yaptırmıyorlar. Garanti olunca ''paranızla'' yaptırıyorsunuz. Tek tük vardır garantiden memnun kalan Android ekosisteminde. O kadar da önem vermiyorum bu yüzden o konuya. Özetle sorunsuz, akıcı, uygun ve yerinde yazılım güncellemesi desteği, güncel bir telefon almak istiyorum. Beklemek en doğrusu. Fiyat belirleyici olacaktır.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam hangi markaya giderseniz gidin bu tarz forum sitelerine baktığınızda memnun olmayan sıkıntısı olan insanları göreceksiniz. Burada sizin bu sorunlara müdahaleniz veya ne derece önemsediğiniz ön planda olacak. Arkadaşımda Mi Mix var ilk modeli. Kamerası iyi bir telefon değil ama o bunu önemsemiyor. 1 yıldır cihazı kullanıyor toplasan 10 tane fotoğraf çekmemiştir. Demem o ki siz hemen karamsarlığa kapılmayın. Bakın bazı mi5'lerde ekran yanma sorunu veya hayalet ekran problemi ortaya çıktı. Kullanılan paneller buna sebep verdi, ama benim aldığım cihazda bu sorunlar oluşmadı. Oluşmuş olsaydı da ben o paneli değiştirmeyecektim. Burada sizin kullanım alışkanlıklarınız gerçekten çok önemli. Ayrıca arkadaşın bahsettiği sorunlar MİUİ 9 arayüzünde olanlar. Şuan MİUİ 10 verilme arefesinde Mi 8 olmak üzere bir çok cihaza.

Mi 5 sahibi olarak ben şuan MİUİ 10 kullanıyorum ve MİUİ 9 ' la arasında dağlar kadar fark var. Ülkeye bir gelsin cihaz, yazılımı Globala dönsün, ondan sonra tartar ölçersin, ama şuan için problem etme her şeyi bence. İçin rahat olsun :)
Siz yazarken ben de yazmışım cevabım size de verilmiş gibi oldu teşekkür ederim öncelikle :) Şans işi biraz da hocam. Hayırlısı olsun bakalım :)

gabamarul

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
emre
Cihazım
xiaomi mi8
Konular
1
Ben bugün alıcı bulsam verip note 8 veya sorunsuz bir cihaz alırım hiç düşünmeden. Evinde tek pc olup da bootloader kilidini açamayan adama ilk öneri başka pcde dene :) şaka gibi

demircialptekin

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alptekin
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Konular
21
Ben bugün alıcı bulsam verip note 8 veya sorunsuz bir cihaz alırım hiç düşünmeden. Evinde tek pc olup da bootloader kilidini açamayan adama ilk öneri başka pcde dene :) şaka gibi
Alayım hocam :)

fatihharlak

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
fatih harlak
Cihazım
mi 8
Konular
3
ben xaomi mi8 den önce note 8 kullanıyordum telefonda çok oyun oynayan biriyim samsung yaptığı her yeni güncellemede telefonu öldürmeye 1 adım daha yaklaşıyor. note 8 gibi bi telefonda pubg vb. yüksek görüntü kalitesi içeren oyunlar oynanamaz durumda ve ayrıca snapdragon ile exynos işlemci arasında bence dağlar kadar fark var. ben mi 8 aldığım için gayet memnunum.

Not : Note 8 de ışık süzmesi var kronik ve garantiyi arayıp sorunu iletince telefonun özelliği bu haberiniz yokmu diyerek dalga geçiyorlar birde :))

Özgür 3535

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Özgür
Cihazım
Mi 8
Konular
1
Hocam hangi markaya giderseniz gidin bu tarz forum sitelerine baktığınızda memnun olmayan sıkıntısı olan insanları göreceksiniz. Burada sizin bu sorunlara müdahaleniz veya ne derece önemsediğiniz ön planda olacak. Arkadaşımda Mi Mix var ilk modeli. Kamerası iyi bir telefon değil ama o bunu önemsemiyor. 1 yıldır cihazı kullanıyor toplasan 10 tane fotoğraf çekmemiştir. Demem o ki siz hemen karamsarlığa kapılmayın. Bakın bazı mi5'lerde ekran yanma sorunu veya hayalet ekran problemi ortaya çıktı. Kullanılan paneller buna sebep verdi, ama benim aldığım cihazda bu sorunlar oluşmadı. Oluşmuş olsaydı da ben o paneli değiştirmeyecektim. Burada sizin kullanım alışkanlıklarınız gerçekten çok önemli. Ayrıca arkadaşın bahsettiği sorunlar MİUİ 9 arayüzünde olanlar. Şuan MİUİ 10 verilme arefesinde Mi 8 olmak üzere bir çok cihaza.

Mi 5 sahibi olarak ben şuan MİUİ 10 kullanıyorum ve MİUİ 9 ' la arasında dağlar kadar fark var. Ülkeye bir gelsin cihaz, yazılımı Globala dönsün, ondan sonra tartar ölçersin, ama şuan için problem etme her şeyi bence. İçin rahat olsun :)
Arkadaşlar mi 8 cihaz aldım . Global 10.0 kararlı güncellemesi geldi ve yaptım . Cihazı aldığım dan beri kamera ile ilgili problemler yaşıyorum. Arka kamera karıncalı görünüyor ve düşük ışıkta güzel fotoğraf çekmiyor . Ön kamera şahane ama arka kamera ise tam bir hayal kırıklığı bunun sebebini siz değerli arkadaşlarım dan öğrenmek istiyorum. Arka kamera mı bozuk yoksa yazılımmı eksik ne yapacağımı bilmiyorum . Oysaki güzel fotoğraf çektiği için almıştım ama eski telefonum lenovadan kötü çıktı yardımlarınızı bekliyorum..

MANUPLE

Ctrl + L
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
Netizen
Cihazım
Poco X6 Pro 5G
Meslek
Yazılım Uzmanı
Konular
39
Arkadaşlar mi 8 cihaz aldım . Global 10.0 kararlı güncellemesi geldi ve yaptım . Cihazı aldığım dan beri kamera ile ilgili problemler yaşıyorum. Arka kamera karıncalı görünüyor ve düşük ışıkta güzel fotoğraf çekmiyor . Ön kamera şahane ama arka kamera ise tam bir hayal kırıklığı bunun sebebini siz değerli arkadaşlarım dan öğrenmek istiyorum. Arka kamera mı bozuk yoksa yazılımmı eksik ne yapacağımı bilmiyorum . Oysaki güzel fotoğraf çektiği için almıştım ama eski telefonum lenovadan kötü çıktı yardımlarınızı bekliyorum..
Bildiğim portre modunda veya güneşli havada resim çekilirken harika resimler çektiği.
Gece iyi resim çekmediği de doğru ve bu konuda çok şikayet geliyor.
Şimdiye kadar düzeltilmedi.
Belki Miui 10'a yeni güncelleme ile düzeltirler.

Üst Alt