Yardım Mi8 se Global Rom yayınlanmayacak...

bigbobcat

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ercan
Cihazım
Mi Mix 3
Meslek
bilgi işlem
Konular
22
Miui.com global forumda yazdım mi8se global tr dil desteği hakkında ve ne yazık ki çıkmayacağını, isterseniz eu rom yükleye bilirsiniz şeklinde bana cevap verildi dostlar. yazışmayı da ekledim dostlar

Ekli dosyalar

• adasdaa.jpg
    adasdaa.jpg
    199,2 KB · Görüntüleme: 234

lionwar

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
hakan
Cihazım
xiomi 8se
Konular
7
BENİM DUYUMLARIMA GÖRE Mi 8 SE SADECE CİN İCİN ÜRETİLMİŞ O GLOBAL ROM CIKMAYACAKMIS

Oyla:

StubborN

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Serkan
Cihazım
Mi 8
Konular
0
Mi 8 Pro - Üst Global Model
Mi 8 EE - Üst Çin Modeli
Mi 8 - Standart Model
Mi 8 Lite - Alt Global Model
Mi 8 SE - Alt Çin Modeli

Çin pazarına ayrı cihazlar sunulmasında milliyetçilik ve Çin'in hükümet politikaları önemli etken. Google gibi uluslararası kaynaklara sansür uygulanmakta. Bu nedenle cihazları ayrı dizayn ediyorlar.

Oyla:

dorothy

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Swat
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
EGM
Konular
21
Oyla:

Reiwa

Senbonzakura
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
EdizAli
Cihazım
Mi 8 SE 6/64
Meslek
BT
Konular
24
2 kötü yanı var demissiniz ya hocam,gps felan çine bağlanmaya çalışıyor yazmışsınız onu diyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tecrübelerinizi paylaşır mısınız hocam birkaç gün içinde alma ihtimalim var araştırma yapıyorum

Eu rom çin romundan yapılır zaten aslında , evrupa ayarları google paketi yüklenir , reklam v.s çin uygulamlar kaldırılır temiz sade bir rom olur

Oyla:

dorothy

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Swat
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
EGM
Konular
21
Eu rom çin romundan yapılır zaten aslında , evrupa ayarları google paketi yüklenir , reklam v.s çin uygulamlar kaldırılır temiz sade bir rom olur
Global sürüme gelen yeniliklerde gecikme felan oluyor mu

Oyla:

Reiwa

Senbonzakura
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
EdizAli
Cihazım
Mi 8 SE 6/64
Meslek
BT
Konular
24
Global sürüme gelen yeniliklerde gecikme felan oluyor mu

Evet global rom başka çin romu başka yapılır aslında ,

Roma yenilik gelme sırası , ancak çin romu ve global romu geliştirenler farklı çindeo lan bazen globalde globalde olan bazen çin romun da olmaya da biliyor ,

çin beta
çin stabil

global beta
global stabil

Oyla:

okjklm13

Like a Boss..
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alper Kasap
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Meslek
Mühendis
Konular
5
bu çekikler beni sinirlendiriyor. kendine özel telefon ürettin de başın göğe mi erdi arkadaş.

Oyla:

suleymanyalcin

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
süleyman
Cihazım
POCO F2 PRO
Meslek
SMMM
Konular
33
mi 8 se kullananlar global rom felan bence hepsi boş hepsi hikaye. Yılldardır xiaomi telefon kullanıyorum ve bugüne kadar kullandığım telefonlar hep global telefon olmasına rağmen hep eu beta room yükleyip kullandım telefonlara. 2 a y önce mi 8 se vardı bende 1 ay kullandım ve sattm sonrasında redmi note 7 adlım. Onuda 2 hafta kullanıp sattım. iki cihazda global versyon değildi ikisine de eu beta kurdum. redmi note 7 yi sattıktan sonra tekrardan geçen hafta mi 8 se aldım ve bugün gelen eu beta son güncellemesini yükledim herhangi bir problem yok sıfır hata . şuanda xiaomi markasında kullanılan romların arasında en iyisi en stabili eu romdur arkadaşlar. Siz siz olun eu beta dan şaşmayın. Hayırlı cumalar.

Oyla:

aykutbozkurt

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Aykut Bozkur
Cihazım
XİAOMİ NOTE 7
Konular
0
Miui.com global forumda yazdım mi8se global tr dil desteği hakkında ve ne yazık ki çıkmayacağını, isterseniz eu rom yükleye bilirsiniz şeklinde bana cevap verildi dostlar. yazışmayı da ekledim dostlar
Mi 8 se de ekranda Instagram daki çizgili kıyafetlerde sayfayı hareket ettiriyoken titreme oluyor ve düşük parlaklıkta yine Instagram aşağı yukarı hareket ettiriyoken gölgelenme oluyor neden acaba siz yasadnzmi böyle bisi ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

mi 8 se kullananlar global rom felan bence hepsi boş hepsi hikaye. Yılldardır xiaomi telefon kullanıyorum ve bugüne kadar kullandığım telefonlar hep global telefon olmasına rağmen hep eu beta room yükleyip kullandım telefonlara. 2 a y önce mi 8 se vardı bende 1 ay kullandım ve sattm sonrasında redmi note 7 adlım. Onuda 2 hafta kullanıp sattım. iki cihazda global versyon değildi ikisine de eu beta kurdum. redmi note 7 yi sattıktan sonra tekrardan geçen hafta mi 8 se aldım ve bugün gelen eu beta son güncellemesini yükledim herhangi bir problem yok sıfır hata . şuanda xiaomi markasında kullanılan romların arasında en iyisi en stabili eu romdur arkadaşlar. Siz siz olun eu beta dan şaşmayın. Hayırlı cumalar.
Mi 8 se de ekranda Instagramda ki çizgili kıyafetlerde sayfayı hareket ettiriyoken titreme oluyor ve düşük parlaklıkta yine Instagram aşağı yukarı hareket ettiriyoken gölgelenme oluyor neden acaba siz yasadnzmi böyle bisi

Oyla:

hsnksy

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hasan
Cihazım
mi8 se
Meslek
Öğretmen
Konular
13
Yanlış yere yazmışsın... konu hortlamış...
..

Oyla:
Üst Alt