- Adım
- ercan
- Cihazım
- Mi Mix 3
- Meslek
- bilgi işlem
- Konular
- 22
2 kötü yanı var demissiniz ya hocam,gps felan çine bağlanmaya çalışıyor yazmışsınız onu diyorumSorundan kastınız nedir ? Çin romu yerine avrupa romu eu dediğimiz aslında ,
Tecrübelerinizi paylaşır mısınız hocam birkaç gün içinde alma ihtimalim var araştırma yapıyorum
2 kötü yanı var demissiniz ya hocam,gps felan çine bağlanmaya çalışıyor yazmışsınız onu diyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Tecrübelerinizi paylaşır mısınız hocam birkaç gün içinde alma ihtimalim var araştırma yapıyorum
Global sürüme gelen yeniliklerde gecikme felan oluyor muEu rom çin romundan yapılır zaten aslında , evrupa ayarları google paketi yüklenir , reklam v.s çin uygulamlar kaldırılır temiz sade bir rom olur
Global sürüme gelen yeniliklerde gecikme felan oluyor mu
Mi 8 se de ekranda Instagram daki çizgili kıyafetlerde sayfayı hareket ettiriyoken titreme oluyor ve düşük parlaklıkta yine Instagram aşağı yukarı hareket ettiriyoken gölgelenme oluyor neden acaba siz yasadnzmi böyle bisi ?Miui.com global forumda yazdım mi8se global tr dil desteği hakkında ve ne yazık ki çıkmayacağını, isterseniz eu rom yükleye bilirsiniz şeklinde bana cevap verildi dostlar. yazışmayı da ekledim dostlar
Mi 8 se de ekranda Instagramda ki çizgili kıyafetlerde sayfayı hareket ettiriyoken titreme oluyor ve düşük parlaklıkta yine Instagram aşağı yukarı hareket ettiriyoken gölgelenme oluyor neden acaba siz yasadnzmi böyle bisimi 8 se kullananlar global rom felan bence hepsi boş hepsi hikaye. Yılldardır xiaomi telefon kullanıyorum ve bugüne kadar kullandığım telefonlar hep global telefon olmasına rağmen hep eu beta room yükleyip kullandım telefonlara. 2 a y önce mi 8 se vardı bende 1 ay kullandım ve sattm sonrasında redmi note 7 adlım. Onuda 2 hafta kullanıp sattım. iki cihazda global versyon değildi ikisine de eu beta kurdum. redmi note 7 yi sattıktan sonra tekrardan geçen hafta mi 8 se aldım ve bugün gelen eu beta son güncellemesini yükledim herhangi bir problem yok sıfır hata . şuanda xiaomi markasında kullanılan romların arasında en iyisi en stabili eu romdur arkadaşlar. Siz siz olun eu beta dan şaşmayın. Hayırlı cumalar.