- Adım
- ercan
- Cihazım
- Mi Mix 3
- Meslek
- bilgi işlem
- Konular
- 22
Bu rom çin global rom telefonu aldığımda üzerinde ki olan rom ben de ki
MI 8 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
O kadar detayını bilmiyorum ama sana şunu söyleyeyim bu rom yüklüyken İngilizce dil vardı çin haricinde tr dil yok yaniGlobal stabil diyor. Çin stabil olanlarında seri numarasında CN olmuyor mu?
Biraz daha zaman alacak ama elbet çıkacak
Dediğiniz sorunlar eu rom da yok değil mi?Bu telefonun Global olanı yok aslında , satılanların hepsi çinde satılanların aynısı o sebeple içinde çin romu var ,
çin romunu kullanmanın 2 kötü yanı var birincisi google yasaklı bir çok uygulaması var markette dahil , birde gps gibi alt sistemler hep çin sunucularına bağlanmaya uğraşıyor buradan da bağlantı yavaş ve bazende olmuyor , global rom olmadığını yazmış arkadaşlar zaten oda Galobal versiyon satışı olmamasından kaynaklı dahada çıkmaz ,
Bu rom twrp felan bilenler için bir sorun ima etmemekte , zaten globalde olsa ben rom kuruyorum başka reklam v.s olmaması için en kotu eu kuruyorum çin oluncada gene kurdum bir farkı yok yani ,
eu avrupa sunucularını kullandığı ve çin için ayrı alt sistemlerde iş çevirmiyor , reklamda yok sağda solda ,
Mi 8 SE mi kullanıyorsunuz hocamArkadaşlar boşuna hayal dünyasına kapılmayın ya da çıkacak diye boş yere kimseye umut vermeyin.Adamlar note 6 pro yu neden çıkardı ? veya mi 6x i ? Ben eu stabil rom dan memnunum bundan önce mix2 im vardı ondada eu stabil kullanıyordum.
EvetMi 8 SE mi kullanıyorsunuz hocam
Dediğiniz sorunlar eu rom da yok değil mi?