Yardım Mi8 şarj

nor1343

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Mi 8
Meslek
E-Ticaret
Konular
2
Merhaba öncelikle herkese Hayırlı Pazarlar dilerim,

Migrostan 2018 aralık ayında 2999 TL'ye mi8 128 GB aldım. Hepinizin bildiği üzere telefon hakikaten gerek performans gerek tasarım olarak çok başarılı ancak şu çözülemeyen batarya sorununa bir türlü anlam veremiyorum. 845 işlemci batarya konusunda zaten iyi, ekran Amoled (IPS'e göre çok daha canlı ve batarya dostu) ama bunlara rağmen telefon 3400mAh bataryanın hakkını veremiyor. Arayüzde bir şeyler sürekli bataryayı didikliyor. 10.2.1.0 la bir nebze olsun daha iyi oldu ama yinede yeterli değil. Bir kaç eksik yanı daha var telefonun ama göz ardı edilebilir. Yeter ki şu yazılım optimize edilsin artık. Bu arada soran olur diye belki yazayım Bootloader kilidi kapalı.

TR26SkyWalker26TR

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SkyWalker
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Konular
13
Evet, evet. Greenify açılışta telefonun rootlu ya da rootsuz olmadığını soruyor. Rootsuzu seçtikten sonra uyutabilirsiniz uygulamaları.

Oyla:

OrcunGurpinar

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Orçun
Cihazım
Mi 8 Lite
Konular
17
Evet, evet. Greenify açılışta telefonun rootlu ya da rootsuz olmadığını soruyor. Rootsuzu seçtikten sonra uyutabilirsiniz uygulamaları.
Seçtim tüm uygulamaları, gerekli gereksiz kendi ayırdı uyuttum bende. Deneyelim bakalım birşey değişeceğini sanmıyorum ama :( Delta servis garantili cihaz, göndersem çözebilirler mi acaba? Herkes yaşamıyor bu sorunu anlamadım :(

Oyla:

TR26SkyWalker26TR

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SkyWalker
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Konular
13
Gönderebilirsiniz. Ancak göndermeden önce kılıfını v.s takın, geldiğinde üzücü sonla karşılaşmayın.

Oyla:

OrcunGurpinar

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Orçun
Cihazım
Mi 8 Lite
Konular
17
Gönderebilirsiniz. Ancak göndermeden önce kılıfını v.s takın, geldiğinde üzücü sonla karşılaşmayın.
Tamam hocam çok teşekkür ederim. Daha fazla çözüm önerecek arkadaş varsa hertürlü şeye açığım :) :)

Oyla:

zaferkahraman

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Zafer Kahram
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Konular
4
Telefonun deep sleep moduna girmiyor. Virüs falan mı bulaştı acaba? Telefonu sürekli uyanık tutan bir şey var.

Edit: bu konuda deep sleep sorununun çözümünü yazmışlar. Riske girip denemek sana kalmış.
bir bakim teşekkür ederim. baktım ama root yok telefonda sadece unlocked. root yapmayacağım da başka bir çözüm var mı acaba ?

Oyla:

iquique

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Soner
Cihazım
11 Lite 5G 780g
Meslek
Mühendis
Konular
7
bir bakim teşekkür ederim. baktım ama root yok telefonda sadece unlocked. root yapmayacağım da başka bir çözüm var mı acaba ?

google'a Xiaomi Deep Sleep yazdığında çözüme yönelik birden çok sayfa çıkıyor. Ben sadece birini paylaştım. ;)

Oyla:

OrcunGurpinar

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Orçun
Cihazım
Mi 8 Lite
Konular
17
google'a Xiaomi Deep Sleep yazdığında çözüme yönelik birden çok sayfa çıkıyor. Ben sadece birini paylaştım. ;)
Ben çok fazla araştırdım ama hiçbir çözüme ulaşamadım. (Root yapmayı bilmiyorum)

MI 8 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

nor1343

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Mi 8
Meslek
E-Ticaret
Konular
2
Bugün iş yerinde 10.2.2.0 güncellemesini gördüm eve geldim kuracaktım. Güncellemeyi çekmişler sanırım. 10.2.1.0 dada olmuştu bu. Çocuk oyuncağına çevirdiler iyice.

Oyla:

zaferkahraman

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Zafer Kahram
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Konular
4
Bu gece her şeyi kontrol edip uyudum sabah kalktığımda %99 da idi :) Değişik bir yaşam bizimkisi anlamadım :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bugün iş yerinde 10.2.2.0 güncellemesini gördüm eve geldim kuracaktım. Güncellemeyi çekmişler sanırım. 10.2.1.0 dada olmuştu bu. Çocuk oyuncağına çevirdiler iyice.
Ben dün yapıştırdım şu an fena değil bir sorun yok gibi. En sinir olduğum şey eskiden beri var:

1- Çentik desteklemeyen oyunlarda tam ekran oynanamaması. (Asphalt 9 hariç)
2- İnstagramda story izlerken otomatik zoom olması

Oyla:

umutchatin

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Mi9
Meslek