Yardım Mi8 şarj

nor1343

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Mi 8
Meslek
E-Ticaret
Konular
2
Merhaba öncelikle herkese Hayırlı Pazarlar dilerim,

Migrostan 2018 aralık ayında 2999 TL'ye mi8 128 GB aldım. Hepinizin bildiği üzere telefon hakikaten gerek performans gerek tasarım olarak çok başarılı ancak şu çözülemeyen batarya sorununa bir türlü anlam veremiyorum. 845 işlemci batarya konusunda zaten iyi, ekran Amoled (IPS'e göre çok daha canlı ve batarya dostu) ama bunlara rağmen telefon 3400mAh bataryanın hakkını veremiyor. Arayüzde bir şeyler sürekli bataryayı didikliyor. 10.2.1.0 la bir nebze olsun daha iyi oldu ama yinede yeterli değil. Bir kaç eksik yanı daha var telefonun ama göz ardı edilebilir. Yeter ki şu yazılım optimize edilsin artık. Bu arada soran olur diye belki yazayım Bootloader kilidi kapalı.

Reiwa

Senbonzakura
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
EdizAli
Cihazım
Mi 8 SE 6/64
Meslek
BT
Konular
24
Twrp var ise globalden çok biraz daha yalıtılmış eu stabil veya mi-globe rom özelliklerini ayarlayıp indirip kurun , şarj globalden daha iyi , neredeyse tüm telefonlar için daha iyi,
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu gece her şeyi kontrol edip uyudum sabah kalktığımda %99 da idi :) Değişik bir yaşam bizimkisi anlamadım :)

Ben dün yapıştırdım şu an fena değil bir sorun yok gibi. En sinir olduğum şey eskiden beri var:

1- Çentik desteklemeyen oyunlarda tam ekran oynanamaması. (Asphalt 9 hariç)
2- İnstagramda story izlerken otomatik zoom olması

Betadasın kesin : ) stabil kullanın zaten beta demek sorun demek ,

Sohbet - Beta (Devloper) Rom Kullanıp Hatalardan Şikayet Etmek

Oyla:

zaferkahraman

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Zafer Kahram
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Konular
4
Twrp var ise globalden çok biraz daha yalıtılmış eu stabil veya mi-globe rom özelliklerini ayarlayıp indirip kurun , şarj globalden daha iyi , neredeyse tüm telefonlar için daha iyi,

Betadasın kesin : ) stabil kullanın zaten beta demek sorun demek ,

Sohbet - Beta (Devloper) Rom Kullanıp Hatalardan Şikayet Etmek
yok normal global kararlı rom kullanıyorum.

ama nexus 4 cihazımda her şeyi yapıyorum. oreo yüklü hatta :) stereo hoplarlör bile yapmıştım en son :D pes 2019 cayır cayır oynuyor :)

Oyla:

Reiwa

Senbonzakura
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
EdizAli
Cihazım
Mi 8 SE 6/64
Meslek
BT
Konular
24
yok normal global kararlı rom kullanıyorum.

ama nexus 4 cihazımda her şeyi yapıyorum. oreo yüklü hatta :) stereo hoplarlör bile yapmıştım en son :D pes 2019 cayır cayır oynuyor :)

Twrp v.s varsa mi globe stabil yada eu stabil denemeni tavsiye ederim , performans bir nebze artar , hatta miui 9 stabil varsa dur onda geçme 10 a şimdilik stabil ,

Oyla:

KASIMM

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammet
Cihazım
Mi 8
Meslek
Tekniker
Konular
42
Oyla:

akifyuruk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
akif
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Konular
10
ben sorunun pie da oldugunu dusunuyorum. Android 8 10.0.2.0 a geri dondum 2 gun once. Batarya %40 lara geldiginde 6 saat ekran suresini goruyorum.

Oyla:

ozerongun

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
özer
Cihazım
mi 8
Konular
3
bende telefonu 2018 yılının 11. ayında almıştım ilk aldığımda telefon 2 gün şarj gidiyordu genel olarak oyun oynamam sadece sosyal medya ve haber okurum ama aynı işlemlşeri yapmama rağmen yen, güncellemeden sonra anca 1 gün gidiyort ve akran süresi maksimum 3,5 saat oluyor

Oyla:

Eyktfr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
1
Cihazım
Redmi note5
Konular
7
Xiomi redmi note5 cihazım var şarj başlığında çevirici var sarjda ısınma oluyor 100 olunca azalıyor cihaz sonra ısınma geçiyor normalmidir?

Birde cihazın yan ses açma kapatma tuşu hafif elle sallayinca sallanıyor o kadar olur galiba ben çok kafaya takıyorum herhalde

Ama bu şarjda ısınma başta yoktu şimdi farkettim olduğunu çevirici 10tl ye almıştım kaliteli kalitesiz farkı yok dendi ama

Cevaplarsaniz sevinirim

Oyla:

serkanelik

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
mi13, mi8, mi6
Konular
6
Cinden gelen mi 8 imde china rom varken %10 bataryaya karsilik yaklasik 1 saat ekran suresi aliyodum.totalde 7-8 saatleri rahat goruyodum.bl kilidini acip global rom attigimdan beri pil performansi yari yariya dustu. hucresel bekleme %25-30 civari pil tuketimi gosteriyo. Muhtemelen optimizasyon problemleri var. Guncellemeyle duzelecegini dusunuyorum. Yeni rom attigimdan yaniltiyoda olabilir ama bi sure daha inceliycem bu pil konusunu bakalim

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:
Üst Alt